Koleś pyta ludzi o sprawy Damsko-męskie , w tym materiale moją uwagę przy ciągła jednostka w kapeluszu Polecam go tylko oglądać
Ja p🤬lę.... taka ciota jak ten pedryl w dupę r🤬any codziennie w kapelusiku to jeszcze 5 lat temu by się bał wyjść z domu a jeszcze 3-4 lata temu taki debil co robi wywiady by mu przyj🤬 w ryja i kazał sp🤬alać. Świat się zmienia.
Wujku ADOLFIE przybywaj!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
i................v
2014-02-24, 18:52
zaraz sie zacznie jazda na tego pierwszego gostka, a zaloze sie, ze to tylko odwracanie uwagi od samych siebie. kryptopedaly sa wszedzie, ujawniaja sie dopiero gdy zauwaza innego pedala.
ilyasoloviev napisał/a:
zaraz sie zacznie jazda na tego pierwszego gostka, a zaloze sie, ze to tylko odwracanie uwagi od samych siebie. kryptopedaly sa wszedzie, ujawniaja sie dopiero gdy zauwaza innego pedala.
No spoko, jak się już ujawniłeś możemy dalej po was pedałach jechać?
W................i
2014-02-24, 19:37
Panowie ten typek w kapeluszu jest chory , nie jest pedałem
Może byś się zainteresował dziewczynami
T................y
2014-02-24, 19:50
Cytat:
Koleś pyta ludzi o sprawy Damsko-męskie , w tym materiale moją uwagę przy ciągła jednostka w kapeluszu Polecam go tylko oglądać
E................k
2014-02-24, 19:54
WydziałPolicji napisał/a:
Panowie ten typek w kapeluszu jest chory
Pedalstwo to nie choroba lewackie kuhwy .
i................v
2014-02-24, 19:59
@Loq14
jak mozesz byc takim nieczulym i nietolerancyjnym homofobem. zlamales moje serce. ide sie potne. na powznie, to niezle mi k🤬a wjechales potwierdzajac moje slowa xD
b................a
2014-02-24, 20:04
Koleś ma porażenie mózgowe a wy go od pedałów wyzywacie. Może trochę współczucia.
Krótka piłka: robisz pałę albo nie
Ezoteryk napisał/a:
Pedalstwo to nie choroba lewackie kuhwy .
Właśnie lewaki wmawiają ,że pedalstwo to nie choroba i nie da się tego leczyć..... Ja p🤬le... Proś mamę aby ci sprawdzała co piszesz w internecie zanim to wyślesz bo na debila wychodzisz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Koleś nieźle jebnięty, nie wytrzymał bym z nim rozmowy dłuższej niż 2-3 minuty. Ma tak c🤬jowy akcent i słownictwo, na dodatek podczas rozmowy balansuje całym ciałem jak by mu się srać chciało. Ciekawe czy koleś jest na coś chory, czy jakaś poj🤬a samotna matka go tak wychowała, mówię tak - bo żaden Ojciec nie dałby dojść do takiego upośledzenia wychowawczego.
M................i
2014-02-26, 15:30
jednostka....tak, jednostka to dobre określenie.
Swoją drogą, być facetem i pytać geja o jego fantazje...
ilyasoloviev napisał/a: