Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Sprężone powietrze
konto usunięte • 2017-12-18, 13:41
U nas wąchają klej a tam odurzają się tym czymś.
Nie wiem dokładnie o c🤬j chodzi ale to sprężone powietrze to mieszanina kilku gazów a nie tak jak u nas sprężony azot.

Słyszałem o tym dość dawno temu ale myślałem, że to bzdura. No ale jak widać kreatywność w nap🤬leniu sobie mózgu nie zna granic.

Na koniec przydałby się dźwięk wyłączania windowsa

Zgłoś
Wiewór 2017-12-18, 13:44
Panie u nas się nie kira kleju od dawna. Przerzucili się na polskie wina na przednich owocach rocznik bieżący.
Zgłoś
mygyry 2017-12-18, 13:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lm65 2017-12-18, 14:03 1
To pewnie niemiecki gas.
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-18, 14:08 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2017-12-18, 14:13 1
Zgłoś
Noside 2017-12-18, 14:29 30
Wystarczy, że było coś cięższego od powietrza. Hel jest lżejszy, to piszczysz jak dziewczynka. W drugą stronę to też działa, ale ciężej się pozbyć takiego gazu z płuc. Gazy cięższe wypierają tlen i tak jakby gościu po prostu powoli zemdlał. A jakie jeszcze świństwa tam są, to ja nawet nie ten
Zgłoś
Krak 2017-12-18, 15:57 6
Dzieciaki odurzają się gazem z zapalniczek, który także jest stosowany w pojemnikach typu spray.
"Krajowe Biuro do Spraw Przeciwdziałania Narkomanii w piśmie z dn. 19.07.2005r. informuje o rozpowszechnianiu się nowego niebezpiecznego zjawiska - używania gazu do zapalniczek przez dzieci i młodzież w celu odurzania się."
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 20:32 12
Nie lepiej wypić kilka pysznych browarków jak człowiek?
Zgłoś
mikEWrona 2017-12-18, 20:33 1
Zgłoś
camperboy 2017-12-18, 20:37 1
Stare jak świat. Kurt Kobian z Nirvany tym się szprycował. Jak skończył wiadomo....
Zgłoś
marekLRybnik 2017-12-18, 20:51 3
Ronson gaz do zapalniczek (taki żółty) próbowałem parę razy jak byłem młody i głupi. Działa podobnie jak popers. If you know what i mean.
Zgłoś
Palestyna 2017-12-18, 20:52
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 20:57 58
Palestyna napisał/a:

Sprężone powietrzze to dwutlenek wegla głównie...

Kupuj bilet do Szwecji.
Właśnie wygrałeś Nobla z chemii.
Zgłoś
szatanovsky. 2017-12-18, 23:47 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem