U nas wąchają klej a tam odurzają się tym czymś.
Nie wiem dokładnie o c🤬j chodzi ale to sprężone powietrze to mieszanina kilku gazów a nie tak jak u nas sprężony azot.
Słyszałem o tym dość dawno temu ale myślałem, że to bzdura. No ale jak widać kreatywność w nap🤬leniu sobie mózgu nie zna granic.
Na koniec przydałby się dźwięk wyłączania windowsa
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Panie u nas się nie kira kleju od dawna. Przerzucili się na polskie wina na przednich owocach rocznik bieżący.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Zdaje się, że butan ma taki wpływ, młodzi nawet dezodoranty potrafią wj🤬 do tych i tak ograniczonych dekli, na pewno bym z takim durniem do auta nie wsiadł...
lm65
2017-12-18, 14:03
To pewnie niemiecki gas.
C🤬j z klejem, spotkałem się, że takie gówno podobnie jak na tym filmiku odurza się zaj🤬ym odświeżaczem powietrza ze stacji paliw, wygląda na to, iż wszystko może służyć za narkotyk.
Przecież amerykańska dzieciarnia to pojeby nad pojeby. Oni odużają się gazem z gówna i to u nich nazywa się "JENKEN". Ten typek jeszcze siedzi za kółkiem no k🤬a jego mać...zbić takiego to za mało.
Wystarczy, że było coś cięższego od powietrza. Hel jest lżejszy, to piszczysz jak dziewczynka. W drugą stronę to też działa, ale ciężej się pozbyć takiego gazu z płuc. Gazy cięższe wypierają tlen i tak jakby gościu po prostu powoli zemdlał. A jakie jeszcze świństwa tam są, to ja nawet nie ten
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krak
2017-12-18, 15:57
Dzieciaki odurzają się gazem z zapalniczek, który także jest stosowany w pojemnikach typu spray.
"Krajowe Biuro do Spraw Przeciwdziałania Narkomanii w piśmie z dn. 19.07.2005r. informuje o rozpowszechnianiu się nowego niebezpiecznego zjawiska - używania gazu do zapalniczek przez dzieci i młodzież w celu odurzania się."
h................o
2017-12-18, 20:32
Nie lepiej wypić kilka pysznych browarków jak człowiek?
poj🤬o was ? widac ze pojeb sie smieje...
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Stare jak świat. Kurt Kobian z Nirvany tym się szprycował. Jak skończył wiadomo....
Ronson gaz do zapalniczek (taki żółty) próbowałem parę razy jak byłem młody i głupi. Działa podobnie jak popers. If you know what i mean.
Sprężone powietrzze to dwutlenek wegla głównie pewnie stad gruby głos po zaciagnieciu a reszta reakcji to juz c🤬j wie moze niedotlenienie
J................3
2017-12-18, 20:57
Palestyna napisał/a:
Sprężone powietrzze to dwutlenek wegla głównie...
Kupuj bilet do Szwecji.
Właśnie wygrałeś Nobla z chemii.
u nas też to ćpają. wystarczy kupić taką puszkę sprężonego powietrza (taką do czyszczenia sprzętów elektronicznych) i można śmiało walić, nawet nie trzeba filtrować jak tutaj kolega przez koszulkę. efekty: uczucie ciepła rozchodzącego się po ciele, szajba we łbie (śmiech, głupawka itp.), w duzych dawkach może na chwile odciąć od rzeczywistości, ale nie spotkałem się, żeby trzymało dłużej niż 10 min. efekt taki wywołuje duża ilość tlenu przyswojona jednorazowo i odrobina azotu (na podobnej zasadzie działa gaz rozweselający u stomatologów). zmiana głosu wynika z chwilowego rozprężenia strun głosowych od dużej dawki gazu. jak ktoś lubi się zbałaganić to warto spróbować z uwagi na znikomą szkodliwość dla organizmu