Tam pewnie jeździło mnóstwo pojebów na rowerach, to powiesili linkę. Tylko trochę za nisko. powinna być ciut wyżej. Amatorzy.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
głest napisał/a:
Pewnie okularów zapomniał - to i przeszkody nie zauważył...
Co ty chrzanisz?!
Wiesz jak ciężko taką metalową czy plastikową linkę zauważyć jak biegniesz, zwłaszcza że jest śnieg. Dlatego logiczne że mogła się zlać z tłem. Z tego powodu ludzie obwiązują je wstążkami.
luxpiotr napisał/a:
Pojeb to powiesił tą linkę. Mam nadzieję, że złapią skur... i powieszą za jajca na tej lince.
Ja uważam że ktoś dobrze zrobił, wieszając tą linkę.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
głest napisał/a:
Pewnie okularów zapomniał - to i przeszkody nie zauważył...
Po co zdjęcie tego Quebonafajde wstawiasz?
K🤬a chyba pierwszy śmiałek który tego dokonał odkąd przeglądam internety. Wręcz "zmiażdżony przez zasadę" że to jest niewykonalne. Jakby przestroga dla przyszłych gorliwych
.

podpis użytkownika
Poza to, co widac.
Puczysta napisał/a:
Co ty chrzanisz?!
Wiesz jak ciężko taką metalową czy plastikową linkę zauważyć jak biegniesz, zwłaszcza że jest śnieg. Dlatego logiczne że mogła się zlać z tłem. Z tego powodu ludzie obwiązują je wstążkami.
Ty tak serio?

dignogato napisał/a:
Ja uważam że ktoś dobrze zrobił, wieszając tą linkę.
Jesteś gównem społecznym jak te puste lale.
Twójbug napisał/a:
Jesteś gównem społecznym jak te puste lale.
Cóż za wzburzenie. Pewnie wróciłeś pamięcią do chwili gdy złapałeś się w sidła na małych pedałków. Równowaga musi być - są dobrzy ludzie którzy wieszają linki, i są też j🤬e cioty, ofiary losu, które się łapią we "wnyki".

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie mogłem się powstrzymać

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ja bym powiesił drut kolczasty. Najlepiej pod prądem. I wysmarował kolce kurarą.
a zrobi ktoś z tego giffa? bo raz to oglądnąć to tak jakby wcale nie oglądać
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
kulawiec napisał/a:
Ja bym powiesił drut kolczasty. Najlepiej pod prądem. I wysmarował kolce kurarą.
Kurrarę ciężko dostać, ale końskim gównem można śmiało nacierać. jak dobrze trafi, to może tężca złapie taki pojebek.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.