No ja p🤬le! Co jest z tymi bucami co tak urywają filmiki w najciekawszych miejscach. Płacicie od długości filmu do c🤬ja wafla czy co?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ale jak by tzeba było zajebć dwa telewizory z rozjebnego tira to by dał rade.
Svenlee napisał/a:
Enter fullscreen
Zabezpieczenie miał, ale puścił suwnice zanim zabezpieczył, więc blokada nie działała.
Na c🤬j mu ten kaptur na głowie?
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Jak mnie to wk🤬ia. Gdy podnosisz ciężar to już powinieneś wiedzieć czy dasz rade podnieść ten jeden raz czy nie. To się czuje. Albo odkładasz albo wyciskasz bo wiesz, że dasz radę potem ciężar odłożyć. No ale tak, lepiej próbować przyszpanować na siłowni, że podchodzisz pod duży ciężar, a na sam koniec i tak robisz z siebie idiotę. Ten w dodatku jest czarny. I nosi ten j🤬y kaptur.
Suwnica Smitha to urządzenie które powinno być zabronione na każdej siłowni. Wymusza niewłaściwy tor ruchu, jest niebezpieczna dla kręgosłupa, nie można wykonać prawidłowego przysiadu.
Niewątpliwą zaletą jest możliwość oglądania tego typu filmików
Niewątpliwą zaletą jest możliwość oglądania tego typu filmików

Haylash napisał/a:
Jak mnie to wk🤬ia. Gdy podnosisz ciężar to już powinieneś wiedzieć czy dasz rade podnieść ten jeden raz czy nie. To się czuje. Albo odkładasz albo wyciskasz bo wiesz, że dasz radę potem ciężar odłożyć. No ale tak, lepiej próbować przyszpanować na siłowni, że podchodzisz pod duży ciężar, a na sam koniec i tak robisz z siebie idiotę. Ten w dodatku jest czarny. I nosi ten j🤬y kaptur.
To niga, oni nie myślą.