👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hłe hłe, ja ostatnim razem jak wdrapywałem się na bramę to zgubiłem pół ryja na asfalcie.

Mnie to się wydaje, że doskonale wiedział, że brama jest otwarta

U nich wszystkie służby,najlepsze,najbardziej i największe a przez 10 lat nie mogli typa w sandałach znaleźć.
@up
bardziej chodzi o wagę niż o buty. Buty trochę utrudniają, ale nie jest to niemożliwe do zrobienia.
bardziej chodzi o wagę niż o buty. Buty trochę utrudniają, ale nie jest to niemożliwe do zrobienia.

człowieku, biorac pod uwage w jakim zawodzie pracuje ten koels powinien to zrobic jednym skokiem a nie gramoli sie jak 80letnia babka przez ulice
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie