i miałbym się z tym j🤬 tak codziennie? jakby to jeszcze byłoby user friendly to może, ale ni c🤬ja
@ up tam z góry. Jesteście, żałosną bandą zazdroszczących hejterów. Ot cała prawda.
Cytat:
Jak ktoś się uprze to i tak ukradnie.
To raczej nie ma powstrzymać przed kradzieżą tylko przed warunkami atmosferycznymi.
Wiesz, pada sobie w nocy deszcz a ty z rana siadasz na suchutkim siedzeniu. Lakier się nie niszczy tak bardzo itp.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

3 godziny i włamie się do niego bez otwierania ... z podnośnikiem z 3 minuty ... z otwieraczem do puszek lub scyzoryk 3 godzinki max
KICHA

Szczerze mowiac wole trzymac kask i kurtke w domu. Bo wiadomo w nocy robi sie chlodno i troche wilgotno.
Ale tak to pomysl fajny.
Ale tak to pomysl fajny.
Oczywiście taki wynalazek zapewne mógłby kogoś kusić, złodzieje by sobie ogarniali co jest już rozstawione, więc musi coś tam być cennego! Zapewne znaleźli by na to sposób w mniej niż godzinę. Zanim posypią się hejty że wszędzie widzę złodziejstwo to dopowiem że mojej sąsiadce zaj🤬i z ogrodu prawie pół tonowy ozdobny głaz który zdobił jej działkę, nikt o niczym się nie dowiedział do rana- tak sprawnie działali. Do tej pory nie mogę sobie wyobrazić kto połasił się na coś takiego.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Ciekawy bajer dla kogoś, kto nie ma garażu i nie może go mieć lub garaż ma zajęty i motocykla nie wciśnie.
BTW. jak ktoś ma ukraść, to ukradnie i garaż nie pomoże.
BTW. jak ktoś ma ukraść, to ukradnie i garaż nie pomoże.