📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ up tam z góry. Jesteście, żałosną bandą zazdroszczących hejterów. Ot cała prawda.
Cytat:
Jak ktoś się uprze to i tak ukradnie.
To raczej nie ma powstrzymać przed kradzieżą tylko przed warunkami atmosferycznymi.
Wiesz, pada sobie w nocy deszcz a ty z rana siadasz na suchutkim siedzeniu. Lakier się nie niszczy tak bardzo itp.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

3 godziny i włamie się do niego bez otwierania ... z podnośnikiem z 3 minuty ... z otwieraczem do puszek lub scyzoryk 3 godzinki max
KICHA

Szczerze mowiac wole trzymac kask i kurtke w domu. Bo wiadomo w nocy robi sie chlodno i troche wilgotno.
Ale tak to pomysl fajny.
Ale tak to pomysl fajny.

Ciekawy bajer dla kogoś, kto nie ma garażu i nie może go mieć lub garaż ma zajęty i motocykla nie wciśnie.
BTW. jak ktoś ma ukraść, to ukradnie i garaż nie pomoże.
BTW. jak ktoś ma ukraść, to ukradnie i garaż nie pomoże.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie