Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-20, 17:21 4
Odszedł do domu Pana.....
Zgłoś
turor 2024-05-20, 17:28 2
Ale jak to, nie wytrzymało ???
Zgłoś
JanJankowski 2024-05-20, 17:30 1
Się zdziwił qrła!
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-05-20, 18:47 1
Nie może myśleć o wszystkim na raz, tyle ma na głowie...
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-05-20, 22:54
Gość nie umie się bawić w chowanego... kto widział żęby się chować pod okiem kamery
Zgłoś
kantdupy 2024-05-21, 0:07 58
ze 20 lat temu pracowałem na hurtowni spożywczej, Gość cofną pod rampę naczepą z windą i kierownik mi mówi rozładuj wózkiem widłowym (bługarem). Ja że jak na windę wózkiem? "młody nie p🤬l! nie ma czasu". Mówię że już wole paleciakiem się p🤬lić niż wjechać po tej windzie wózkiem. "dobra, sp🤬alaj z kabiny ja wyjadę" paleta ogórków w słoikach po 5kg. J🤬y wjechać na auto wjechał, ale jak cofał z paletą winda jebła i on z tym j🤬ym wózkiem też poleciał na ten swój przemądrzały ryj. skończyło się na ponad 60 szwami na mordzie i utracie jednego oka. c🤬ja dostał z odszkodowania bo bhp'owiec od razu wyskoczył że co za zjeb chce jeździć wózkiem widłowym z towarem (ok. 3-3.5tony) po windzie z dopuszczalnym obciążeniem max 750-1000kg. dobrze mu tak. nie lubiłem c🤬ja
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-05-21, 0:23 22
kantdupy napisał/a:

ze 20 lat temu pracowałem na hurtowni spożywczej, Gość cofną pod rampę naczepą z windą i kierownik mi mówi rozładuj wózkiem widłowym (bługarem). Ja że jak na windę wózkiem? "młody nie p🤬l! nie ma czasu". Mówię że już wole paleciakiem się p🤬lić niż wjechać po tej windzie wózkiem. "dobra, sp🤬alaj z kabiny ja wyjadę" paleta ogórków w słoikach po 5kg. J🤬y wjechać na auto wjechał, ale jak cofał z paletą winda jebła i on z tym j🤬ym wózkiem też poleciał na ten swój przemądrzały ryj. skończyło się na ponad 60 szwami na mordzie i utracie jednego oka. c🤬ja dostał z odszkodowania bo bhp'owiec od razu wyskoczył że co za zjeb chce jeździć wózkiem widłowym z towarem (ok. 3-3.5tony) po windzie z dopuszczalnym obciążeniem max 750-1000kg. dobrze mu tak. nie lubiłem c🤬ja

Piękna histora aż mi humor poprawiłeś.
Zgłoś