Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sprytny Polak w Niemczech
j................r • 2014-07-31, 21:04
Hans Blumemberg ceni u rodaków spryt i ciężko pracę, ale i tak nie ma tyle zaufania żeby wpuścić go do tego widlaka i tam za 5 tyś euro siedzi sobie niemiec hehe
Zgłoś
cavez 2014-08-01, 12:24
no k🤬a już nie mogę sp🤬alać z tymi cebulakami !!! j🤬e połmozgi sami z siebie sie simeja i k🤬a mysla ze to jest fajne powiedz tak do starego jeden z drugim to k🤬a bedziesz wp🤬la cabule z usmechem na twarzy. Co do filmiku jak gostek robi na godziny to troche przegina a jak na akord do mu sie nie dziwie. I k🤬a nie ma co sie smiac ze polak musi dla szwaba robic bo to nie jego wina tylko rudego i jego szajki, ale dzieki temu nie siedzi przed kompem i nie krzyczy mama daj na piwo bo ide z kolegami (ja juz nie mieszka z mama bo mnie nie lubi a przegladam sadola z rana bo mam na 2 zmiane k🤬a w piatek :/)

jabac smieciarzy co od cebul wyzywaja samy siebie ale c🤬j jak skoncza gimnazjum to moze im przejdze mam taka nadzieje
Zgłoś
Wykalaczek 2014-08-01, 12:59
Co za poj🤬y temat frajerze, a twoim starym wspolczuje, że wyhodowali taką cebule jak ty on przynamniej pracuje a ty robisz jakies poj🤬e tematy na sadistiku.
Zgłoś
Admirał 2014-08-01, 13:09
Nick zobowiązuje. Kolejny zj🤬y temat tego debila. Zbanujcie go.
Zgłoś