Hans Blumemberg ceni u rodaków spryt i ciężko pracę, ale i tak nie ma tyle zaufania żeby wpuścić go do tego widlaka i tam za 5 tyś euro siedzi sobie niemiec hehe
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeśli płacą mu za wykonaną prace to rozumiem, ale jeśli nie to stwierdzam kretynizm!
A za 3 miesiące przyjedzie w rodzinne strony mając kilkaset euro w kieszeni i będzie udawał bogacza, co chwila wtrącając "jak to było po waszemu, bo już zapomniałem..."
konto usunięte
2014-07-31, 21:33
spacer frajera,
napisałem z duzych liter i gimba admin usunął, laming straszny i dot ego usuneli mi posta za "burdel w tagach" burdel to tutaj, trzeba was powymieniać
konto usunięte
2014-07-31, 21:36
niech pokaże niemcowi że tak można to ten mu jeszcze dorzuci ze dwie taczki i jeszcze worek na plecy
a swoją drogą lepiej jakby jedną taczkę załadował do pełna i na to samo mu wyjdzie...
konto usunięte
2014-07-31, 21:43
tak to jest niestety, robić za dwóch za pół pensji.
Bo to leń i nie chce mu się dwa razy chodzić.
konto usunięte
2014-07-31, 22:51
Duma mnie rozpiera z osiągnięć rodaka ...
nie widlak tylko koparka, "ciężką pracę"
konto usunięte
2014-07-31, 23:26
Ma tak mało, że w tych dwóch taczkach, że w jednej by więcej zmieścił.
Wygląda na film propagandowy ministerstwa pracy i emigracji, żeby uświadomić młodym ludziom jak ciężko trzeba pracować na zachodzie.
Przecież na tych dwóch taczkach miał piasku tyle co na jednej normalnie
konto usunięte
2014-08-01, 2:03
na jedna taczke gdyby zaladowal troche wiecej to wzialby tyle co w te dwie, a tak robi z siebie niewolnika i debila