📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsza reklama jaką widziałem w życiu. To jest tak słabe że aż na sadistic sie nadaje aby ludzi męczyć.

A ja sie spodziewałem motywu z dzieckiem jedzącym jakieś czekoladki itd..
Diger11 napisał/a:
Najgorsza reklama jaką widziałem w życiu
To jest reklama? Gówno psie reklamują?
Muszę zobaczyć gazetkę z Reala może będzie w promocji.
podpis użytkownika

angel napisał/a:
18 lipca ma wyjść do druku gazetka z Reala dla szkolnych gimbusów.Raczej same plecaczki i piórniczki. Typowego gówna nie będzie... chociaż w sumie

Mandacik za spożywanie w miejscu publicznym oraz ustawę o wychowaniu w trzeźwości.

Już lepiej taka ekipa z hwdp niż jakieś p🤬dusie w spodniach rurkach i różowych trampkach...

angel napisał/a:
Tak, to jest reklama. A dokładniej reklama społeczna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie