👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podoba mi się jak ucieka i z jego gardła wydobywa się ten złośliwy śmiech.
i taka prawda. pies to odpowiedzialność, a nie tylko przyjemność dla niektórych gdy gw🤬ci nogę właściciela
Jedno piwko mogę dać, dwa by były jakby kupka została wtarta w twarz właściciela

bloodwar napisał/a:
Jedno piwko mogę dać, dwa by były jakby kupka została wtarta w twarz właściciela
![]()
ja nadal nie potrafię postawić dwóch piw za jeden temat

Pener666 napisał/a:
ja nadal nie potrafię postawić dwóch piw za jeden temat![]()
Jakbyś się chwilę zastanowił to byś znalazł sposób. Jedno słówko podpowiedzi - multikonto

bloodwar napisał/a:
Jakbyś się chwilę zastanowił to byś znalazł sposób. Jedno słówko podpowiedzi - multikonto
![]()
ale to sprzeczne z regulaminem

ojtam, ojtam... przytrzymaj mocno 3 sekundy na ikonce PIWO i wystawiasz kolejne
aż się zalogowałem aby dać piwo... takie dziadostwo powinno się tępić... to jest nawet lepsze od mandatów.

Pener666 napisał/a:
ale to sprzeczne z regulaminem![]()
Wali mnie to, jak znajdzie się koleś który wetrze właścicielowi psa kupę jego pieska w buzię to zaryzykuję stratę konta i założe sobie multi żeby postawić mu dwa piwa żeby czuł się doceniony za swój wkład w rozwój społeczności lokalnej!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie