👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, wielka szkoda. Tak blisko hard'a, a jednak tak daleko.

@Krzyks
Wyciągnął go, bo każdy normalny człowiek by tak postąpił. A ty co byś zrobił, jakby w szarpaninie ktoś omal cię nie wsadził pod pociąg? Zbiłbyś mu pionę, podziękował i odszedł? W bójce jest stres i nerwy, dodatkowo koleś, nie ukrywajmy, mógłby zginąć, gdyby to się stało parę sekund później. Nie ma co się dziwić, że go dalej okłada i jeszcze mocniej się szarpie.
Wyciągnął go, bo każdy normalny człowiek by tak postąpił. A ty co byś zrobił, jakby w szarpaninie ktoś omal cię nie wsadził pod pociąg? Zbiłbyś mu pionę, podziękował i odszedł? W bójce jest stres i nerwy, dodatkowo koleś, nie ukrywajmy, mógłby zginąć, gdyby to się stało parę sekund później. Nie ma co się dziwić, że go dalej okłada i jeszcze mocniej się szarpie.
walka z honorem.!
po akcji pewnie prali się dalej!
wielkie piwo za pastawe!
po akcji pewnie prali się dalej!
wielkie piwo za pastawe!
W momencie kiedy kamerzysta rozpoczynał swój okrzyk, spodziewałem się "allah akbar", chyba przez to że chwile temu harda przeglądałem. Mózg mnie strollował.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie