Szkoda, wielka szkoda. Tak blisko hard'a, a jednak tak daleko.

K🤬a... no bez przekonania go wyciągał, ale jednak... a ten dalej z pięściami. W sumie to nie było "tajmingu", a mógł być hard...
@Krzyks
Wyciągnął go, bo każdy normalny człowiek by tak postąpił. A ty co byś zrobił, jakby w szarpaninie ktoś omal cię nie wsadził pod pociąg? Zbiłbyś mu pionę, podziękował i odszedł? W bójce jest stres i nerwy, dodatkowo koleś, nie ukrywajmy, mógłby zginąć, gdyby to się stało parę sekund później. Nie ma co się dziwić, że go dalej okłada i jeszcze mocniej się szarpie.
Wyciągnął go, bo każdy normalny człowiek by tak postąpił. A ty co byś zrobił, jakby w szarpaninie ktoś omal cię nie wsadził pod pociąg? Zbiłbyś mu pionę, podziękował i odszedł? W bójce jest stres i nerwy, dodatkowo koleś, nie ukrywajmy, mógłby zginąć, gdyby to się stało parę sekund później. Nie ma co się dziwić, że go dalej okłada i jeszcze mocniej się szarpie.
walka z honorem.!
po akcji pewnie prali się dalej!
wielkie piwo za pastawe!
po akcji pewnie prali się dalej!
wielkie piwo za pastawe!
W momencie kiedy kamerzysta rozpoczynał swój okrzyk, spodziewałem się "allah akbar", chyba przez to że chwile temu harda przeglądałem. Mózg mnie strollował.

podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
waga pociągowa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...