K🤬a... ale ludzie są głupi. Ja rozumiem wszystko, też mnie sąsiady wk🤬iają, ale takimi numerami to sam sobie zaszkodził. Nie dość, że za wszystko zapłaci, to jeszcze mu dop🤬lą. Niech się cieszy, że sąsiad przed nim uciekł.
I jeszcze wyjątkowo kobita mądrzejsza, bo debila z koparką próbuje powstrzymać. Zapewne męża.
I jeszcze wyjątkowo kobita mądrzejsza, bo debila z koparką próbuje powstrzymać. Zapewne męża.
Assassin019 napisał/a:
Ktoś przetłumaczy mniej więcej o co te ruski się nap🤬lają?
1. Gruba baba każe łysemu wyp🤬alać.
2. Łysy mówi że stał sobie na drodze a typ w różowej polówce go potrącił.
3. Wjeżdża koparka.
podpis użytkownika

ja w pierwszym odruchu wskakuje na piździe do szoferki.wyrzucam kierowce przejeżdżam mu po głowie.czekam na policje.na przesłuchaniu-nie pamiętam. zabójstwo w afekcie to zawiasy jak się ma czyste konto.
Cudze chwalicie swego nie znacie?
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
jbone napisał/a:
...wyrzucam kierowce przejeżdżam mu po głowie.....
Prawdziwy sadol

Hranipex napisał/a:
K🤬a... ale ludzie są głupi. Ja rozumiem wszystko, też mnie sąsiady wk🤬iają, ale takimi numerami to sam sobie zaszkodził. Nie dość, że za wszystko zapłaci, to jeszcze mu dop🤬lą. Niech się cieszy, że sąsiad przed nim uciekł.
Pamiętaj, że to Rosja a jak gościa stać na nową koparkę to stać go, żeby opłacić kilka łapówek, tak że okaże się, że mu garaże wyskoczyły przed jego pojazd

To jest właśnie mentalność sowiecka niestety Rosjanie w czasie okupacji Polski zarazili Polaków tym gównem i niestety pozostałości mentalności sowieckiej dalej tkwią w Polakach
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

W Rosji nawet jehowy bardziej natarczywi z tym wejściem do środka