Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hrodgar 2013-08-10, 19:51
Taki handel źle świadczy zarówno o matce dziecka (o ojcu też o ile wie o wszystkim), o osobach, które chcą kupić dziecko(czyste niewolnictwo), ale także o państwie, które doprowadziło do tego że ludzie sprzedają dzieci.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Adenozynotrifosforan 2013-08-10, 19:53
20000 LOL XD

podpis użytkownika

Warszawa jest lepsza niż zasyfiały kraków
Zgłoś
Wiercik102 2013-08-10, 22:48
damian88719 napisał/a:

Ciekawe czy ojcu odpali działkę ze sprzedaży, myślę że sie należy.
Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.

(post proszę traktować jako żart)

Chyba se jaja robisz ! Człowieku własnie Mnie zainspirowałeś. Jutro neidziela ale nic. W poniedziałek zakładam firmę SayToSellBejbi.
Złoty interes. Jak chcesz sie dołaczyć to robimy podział ja 75% ty 25%
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-08-10, 23:22
oglaszamy24.pl/ogloszenie/760716709/katowice-Zaplodnie.html
A tutaj jeśli któraś dziewczyna szuka zapładniacza, jedyne 500zł od szt.
Zgłoś
hejcior 2013-08-11, 0:13 3
Niech się lepiej przyzna kto jest ojcem! Mam swoje podejrzenia..

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
Zizi857 2013-08-11, 2:48
Nie chce wiedzieć czego szukałeś , że natknąłeś się na te ogłoszenie .
Zgłoś
M................u 2013-08-11, 19:41 1
Ciekaw jestem, czy ktoś dobrał się jej już do dupy, bo z tego co wiem, to handel "człowiekami" w PL jest zabroniony.
Zgłoś
J................S 2013-08-13, 17:31
McMenel napisał/a:

I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.

w dupie żeś był i gówno żeś widział, w którym cywilizowanym kraju jest dozwolone sprzedawanie dzieci? co innego sprzedać dziecko, a co innego gdy jakaś dupa godzi się być osobą która urodzi komuś dziecko
Zgłoś
Z................U 2013-08-13, 17:37 1
@up, nie sprzedawanie dziecka, tylko szukanie dla dziecka rodziny już w czasie ciąży. Wtedy rodzina która chce dziecko adoptować opłaca wszystkie badania i troszczy się o tą kobietę w ciąży. To w zupełności normalne.
W przypadku tego postu o sprzedanie dziecka, no niestety, u nas w Polsce nie ma możliwości szukania rodziny dla dziecka nienarodzonego.
Zgłoś
Needu 2013-08-13, 17:53
@McMenel

Lecz się stary.
Zgłoś
lufnik1946 2013-08-13, 18:17
McMenel napisał/a:

I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.

A może Polska jest takim szambem przez takich tolerancyjnych, wszystkowiedzących, kochających "za granicę" sprzedawczyków jak ty?!
Zgłoś
hejcior 2013-08-13, 20:05
@up
Jak już po kimś ciśniesz to chociaż poprawnie, bo w tym kontekście to: kochających "zaganicę" a nie "za granicę".

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
aopia 2013-08-13, 20:25
K🤬a aborcja nie, adopcja nie, dom dziecka nie, to k🤬a co? P🤬leni idioci.
Zgłoś
r................a 2013-08-13, 20:45
Taka małolata nie sprawdzi komu sprzedaje dziecko. Niech ono trafi w ręce pedofila, albo, mniej drastycznie, do dwóch tatusiów! Liść na otrzeźwienie chwalącym pomysł.
Zgłoś
ropol 2013-08-13, 23:21
McMenel napisał/a:

"Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie" jak ci się nie podoba to wyp🤬alaj, nikt cię nie zatrzyma zapewniam cię!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie