podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Warszawa jest lepsza niż zasyfiały krakówCiekawe czy ojcu odpali działkę ze sprzedaży, myślę że sie należy.
Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.
(post proszę traktować jako żart)
Chyba se jaja robisz ! Człowieku własnie Mnie zainspirowałeś. Jutro neidziela ale nic. W poniedziałek zakładam firmę SayToSellBejbi.
Złoty interes. Jak chcesz sie dołaczyć to robimy podział ja 75% ty 25%
A tutaj jeśli któraś dziewczyna szuka zapładniacza, jedyne 500zł od szt.

podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!

I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.
w dupie żeś był i gówno żeś widział, w którym cywilizowanym kraju jest dozwolone sprzedawanie dzieci? co innego sprzedać dziecko, a co innego gdy jakaś dupa godzi się być osobą która urodzi komuś dziecko

W przypadku tego postu o sprzedanie dziecka, no niestety, u nas w Polsce nie ma możliwości szukania rodziny dla dziecka nienarodzonego.
I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.
A może Polska jest takim szambem przez takich tolerancyjnych, wszystkowiedzących, kochających "za granicę" sprzedawczyków jak ty?!
Jak już po kimś ciśniesz to chociaż poprawnie, bo w tym kontekście to: kochających "zaganicę" a nie "za granicę".
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
"Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie" jak ci się nie podoba to wyp🤬alaj, nikt cię nie zatrzyma zapewniam cię!