📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Taki handel źle świadczy zarówno o matce dziecka (o ojcu też o ile wie o wszystkim), o osobach, które chcą kupić dziecko(czyste niewolnictwo), ale także o państwie, które doprowadziło do tego że ludzie sprzedają dzieci.
damian88719 napisał/a:
Ciekawe czy ojcu odpali działkę ze sprzedaży, myślę że sie należy.
Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.
(post proszę traktować jako żart)
Chyba se jaja robisz ! Człowieku własnie Mnie zainspirowałeś. Jutro neidziela ale nic. W poniedziałek zakładam firmę SayToSellBejbi.
Złoty interes. Jak chcesz sie dołaczyć to robimy podział ja 75% ty 25%
oglaszamy24.pl/ogloszenie/760716709/katowice-Zaplodnie.html
A tutaj jeśli któraś dziewczyna szuka zapładniacza, jedyne 500zł od szt.
A tutaj jeśli któraś dziewczyna szuka zapładniacza, jedyne 500zł od szt.

Ciekaw jestem, czy ktoś dobrał się jej już do dupy, bo z tego co wiem, to handel "człowiekami" w PL jest zabroniony.

@up, nie sprzedawanie dziecka, tylko szukanie dla dziecka rodziny już w czasie ciąży. Wtedy rodzina która chce dziecko adoptować opłaca wszystkie badania i troszczy się o tą kobietę w ciąży. To w zupełności normalne.
W przypadku tego postu o sprzedanie dziecka, no niestety, u nas w Polsce nie ma możliwości szukania rodziny dla dziecka nienarodzonego.
W przypadku tego postu o sprzedanie dziecka, no niestety, u nas w Polsce nie ma możliwości szukania rodziny dla dziecka nienarodzonego.
@up
Jak już po kimś ciśniesz to chociaż poprawnie, bo w tym kontekście to: kochających "zaganicę" a nie "za granicę".
Jak już po kimś ciśniesz to chociaż poprawnie, bo w tym kontekście to: kochających "zaganicę" a nie "za granicę".

Taka małolata nie sprawdzi komu sprzedaje dziecko. Niech ono trafi w ręce pedofila, albo, mniej drastycznie, do dwóch tatusiów! Liść na otrzeźwienie chwalącym pomysł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie