Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.
(post proszę traktować jako żart)
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkaspoza tym musialbys jeszcze opłacić "opakowanie" towaru

I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.
Niby masz racje, ale z 2 strony dobrze, że te procedury adopcyjne są tak poj🤬e. Wyobraź sobie, że te procedury byłyby uchylne i każdy by mógł bezproblemowo kupić/sprzedać dziecko - za chwile by na allegro powstała nowa kategoria "Dziecko" a w niej podkategorie typu : 1-5miesięcy, białe, czarne/gówno, używane, płód itp.
Wiele gówniar(14-17lat) z biedniejszych rodzin by robiło sobie dziecko tylko dla kasy... A co by było gdyby taka gówniara zrobiła dziecko tylko na sprzedaż a ono by się nie sprzedało ? albo by wychowywała albo poradziła się naszej ukochanej mamie madzi.
Jak dla mnie to obecne procedury są dobre i mam nadzieje, żę tą dziewczyne z ogłoszenia miedialnie zlinczują - tak aby jakaś inna gówniara nie wpadła na podobny pomysł.

Niby masz racje, ale z 2 strony dobrze, że te procedury adopcyjne są tak poj🤬e. Wyobraź sobie, że te procedury byłyby uchylne i każdy by mógł bezproblemowo kupić/sprzedać dziecko - za chwile by na allegro powstała nowa kategoria "Dziecko" a w niej podkategorie typu : 1-5miesięcy, białe, czarne/gówno, używane, płód itp.
Wiele gówniar(14-17lat) z biedniejszych rodzin by robiło sobie dziecko tylko dla kasy... A co by było gdyby taka gówniara zrobiła dziecko tylko na sprzedaż a ono by się nie sprzedało ? albo by wychowywała albo poradziła się naszej ukochanej mamie madzi.
Jak dla mnie to obecne procedury są dobre i mam nadzieje, żę tą dziewczyne z ogłoszenia miedialnie zlinczują - tak aby jakaś inna gówniara nie wpadła na podobny pomysł.
Nie są dobre. W chwili obecnej weryfikacja rodziny do adopcji trwa 2 lata. A ile przy tym biurokracji i załatwiania ... Nawet w przypadku starszych dzieci...
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade