Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................l 2013-08-10, 18:20 78
I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.
Zgłoś
A................s 2013-08-10, 18:25 11
Czy tylko ja chciałem zaklikać żółty napis myśląc, że to link do źródła gdzie znajdę jakiś kontakt, ewentualnie lepsze zdjęcia?
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-08-10, 18:33 4
dupa sprzedana teraz dziecko na sprzedaż
Zgłoś
damian88719 2013-08-10, 18:34 10
Ciekawe czy ojcu odpali działkę ze sprzedaży, myślę że sie należy.
Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.

(post proszę traktować jako żart)

podpis użytkownika

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
iskiera2 2013-08-10, 18:37
@damian88719: 100 : 12 to nie jest prawie 10
poza tym musialbys jeszcze opłacić "opakowanie" towaru
Zgłoś
k................3 2013-08-10, 18:43 1
Lepiej żeby dziecko trafiło do rodziny która je chce niż miałoby żyć u boku gówniary która chce go sprzedać.
Zgłoś
s................e 2013-08-10, 18:45 2
kupie, będzie na obiad.
Zgłoś
rigsuit 2013-08-10, 18:45 1
Jeżeli bezpłodna para nie może mieć dzieci, to zawsze może kupić/adoptować, ale jak dzieciak dorośnie to ciekawe co zrobi.
Zgłoś
_................_ 2013-08-10, 18:52 8
McMenel napisał/a:

I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo poj🤬e są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie k🤬a w Polsce tym szambie.

Niby masz racje, ale z 2 strony dobrze, że te procedury adopcyjne są tak poj🤬e. Wyobraź sobie, że te procedury byłyby uchylne i każdy by mógł bezproblemowo kupić/sprzedać dziecko - za chwile by na allegro powstała nowa kategoria "Dziecko" a w niej podkategorie typu : 1-5miesięcy, białe, czarne/gówno, używane, płód itp.
Wiele gówniar(14-17lat) z biedniejszych rodzin by robiło sobie dziecko tylko dla kasy... A co by było gdyby taka gówniara zrobiła dziecko tylko na sprzedaż a ono by się nie sprzedało ? albo by wychowywała albo poradziła się naszej ukochanej mamie madzi.
Jak dla mnie to obecne procedury są dobre i mam nadzieje, żę tą dziewczyne z ogłoszenia miedialnie zlinczują - tak aby jakaś inna gówniara nie wpadła na podobny pomysł.
Zgłoś
M................l 2013-08-10, 18:57 1
_Frytas_ napisał/a:

Niby masz racje, ale z 2 strony dobrze, że te procedury adopcyjne są tak poj🤬e. Wyobraź sobie, że te procedury byłyby uchylne i każdy by mógł bezproblemowo kupić/sprzedać dziecko - za chwile by na allegro powstała nowa kategoria "Dziecko" a w niej podkategorie typu : 1-5miesięcy, białe, czarne/gówno, używane, płód itp.
Wiele gówniar(14-17lat) z biedniejszych rodzin by robiło sobie dziecko tylko dla kasy... A co by było gdyby taka gówniara zrobiła dziecko tylko na sprzedaż a ono by się nie sprzedało ? albo by wychowywała albo poradziła się naszej ukochanej mamie madzi.
Jak dla mnie to obecne procedury są dobre i mam nadzieje, żę tą dziewczyne z ogłoszenia miedialnie zlinczują - tak aby jakaś inna gówniara nie wpadła na podobny pomysł.

Nie są dobre. W chwili obecnej weryfikacja rodziny do adopcji trwa 2 lata. A ile przy tym biurokracji i załatwiania ... Nawet w przypadku starszych dzieci...
Zgłoś
J................S 2013-08-10, 18:57 2
chętnie bym kupił, bo karma dla psa się kończy
Zgłoś
P................i 2013-08-10, 19:01
20 koła? Pieerdole już lepiej psa kupić
Zgłoś
andrewerty 2013-08-10, 19:11 14
są zniżki na grouponie ?

podpis użytkownika

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
mak667 2013-08-10, 19:32
zaje...ne z Wiocha .pl

podpis użytkownika

Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie