ten uśmieszek
Jak było to wiecie co z tym zrobić.
Żródło: materiał własny, z wyjazdu integracyjnego w pracy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Jak było to wiecie co z tym zrobić." ...... spalić? ;>
Takie banalne, a niesie tak wielki przekaz.. Każdy na świecie ma już chyba wyrobioną odpowiednią opinię na ten temat i takie przykładowe deseczki ludzi po prostu bawią.
To nie jest żadna nienawiść ani nietolerancja, tylko stwierdzenie faktu - Ż__zi mają łeb do pieniędzy. W żaden sposób ich to stwierdzenie nie obraża, wręcz przeciwnie.
konto usunięte
2013-06-08, 14:15
Mi to wygląda jak packa do klepania dz🤬k po tyłku
konto usunięte
2013-06-08, 14:27
Jest taka stara polska tradycja, że darowany obraz Ż__a liczącego pieniądze (nie wolno samemu kupować) przynosi szczęście. Sam znam wielu ludzi z takimi obrazami w domach.
Niedługo za wrzucanie takich obrazków do poczekalni będzie ban ,a za słowo np. "głupek" warn.
Dlatego proponuje my little pony lub inne ścierwo z kwejka dać na logo sadistica
konto usunięte
2013-06-08, 17:03
i to "Ś" niepasujące to reszty czcionki. nienawidzę tych ścierw sprzedawanych przez górali...
konto usunięte
2013-06-09, 0:38
Napisz to jeszcze mniejszą czcionką
konto usunięte
2013-06-09, 5:48
konto usunięte
2013-06-09, 8:16
konto usunięte
2013-06-09, 8:26