to golf 6 czyli minimum 2008 rok, a ze to gti to minimum 2009 (a dokładnie to gti wyszło 30 października 2009), nie pytajcie skąd to wiem, mam dużo wiedzy bezużytecznej xd
Piwo za manteriał własny

to golf 6 czyli minimum 2008 rok, a ze to gti to minimum 2009 (a dokładnie to gti wyszło 30 października 2009), nie pytajcie skąd to wiem, mam dużo wiedzy bezużytecznej xd
A to nie 5?
Z europejskimi tak nie ma.
Przeciez to VW...

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.@tarcer123, chyba chodzi o to że mógł być w wersji na rynek amerykański, a to fakt że tam potrafią wychodzić bardzo ciekawe wersje aut typu bmw, nawet niedostępne w Europie. Może i były gulfy ze wzmocnionymi drzwiami
Drzwi tak nie up🤬lisz stając na nich, conajwyżej mogą lekko opaść czego na filmie nie widać bo zamek koryguje przy zamknięciu. Ale za taki zabieg po czasie będą bardziej wytarte elementy w zamku i wtedy bedzie widać jak linia drzwi sp🤬ala w dół

@tarcer123, chyba chodzi o to....
Dzięki, że mnie wyręczyłeś.
Bije o zakład ze jeździsz passatem.
Jeśli jest używany , to może być z 2006 roku.