👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'Chyba chciał wejść do matrixa A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
'A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
' odłaziłeś od swojego kompa?'
'odłaziłeś '
'A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
' odłaziłeś od swojego kompa?'
'odłaziłeś '

"No life" Poziom hard
To masz na myśli
ProVVe napisał/a:
chyba pedofila bo klawa wykorzystana tylko do piania...
To masz na myśli

Szeryfian napisał/a:
"No life" Poziom hard
To masz na myśli![]()
Haha właśnie tak milordzie

cześć Aniu! Ja jestem Pszemko i mam 14 lat, jestem królem gimbazjum, na przerwie z ziomeczkami ćmię szlugi w kieblu, po co w ogóle klikać, przejdźmy do konkretów, rżniesz się? Masz 12 lat, ale cyce już Ci jakieś chyba wyskoczyły, co nie? Tylko, proszę, nie gadaj, że jesteś dziewicą...

stwierdzam brak zużytych chusteczek od fapowania więc zdjęcie to jakis photoshop musi byc

"Jestem Wojtek mam 47 lat szukam pięknej kobiety"
w tym czasie 12 letnia Ania pisze do Wojtka:
"Witaj Wojtku też mam 47 lat chętnie cię poznam."
Ania zawstydziła Wojtka.
w tym czasie 12 letnia Ania pisze do Wojtka:
"Witaj Wojtku też mam 47 lat chętnie cię poznam."
Ania zawstydziła Wojtka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie