Łapanie ryb na.. no właśnie. Specyficzna wędka.
Mi to wygląda na jakiegoś blokowego debila z syndromem dresa... Bardziej to tragiczne niż śmieszne.
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
zajebista opalenizna
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Nienawidzę wędkarzy- chce sobie człowiek popływać normalnie, przyjeżdża nad staw ( zalew, jezioro) a tu siedzi już cała flotylla dziadów na tych swoich kartonowych łódkach i zapuszcza sieci ja jakiś kuter rybacki na pól stawu ( zalewu , jeziora). oni to już nawet na wędki nie łowią tylko jakieś k🤬a pajęczyny między bojami rozwieszają. Gps-ów, echolokatorów, czujników i innego piszczących gówna mają więcej niż łódź podwodna. Syf nieziemski zostawiają- jak c🤬ju złowisz rybę to sobie ją wypatrosz w domu a nie flaki na brzegu zostawiasz, a potem to jebie na kilometr. Zawsze muszę pływać z nożyczkami żeby się rozplątać z tych sieci j🤬ych, a ci k🤬a jeszcze pretensje mają że im sprzęt niszczę i ryby straszę, ze oni mają prawo bo płaca jakieś grosze na związek ''nierobów". Więc drogi wędkarzu WYP🤬ALAJ.
Nie p🤬l RustyRat. Wędkarz łowi na wędkę, rybak na sieci. A burdel i syf nad wodą to jest właśnie po turystach i j🤬ych niedzielnych kotletach co to przyjadą dupę wymoczyć poopalać fałdy, zeżreć jebiącego na kilometr grilla, ochlać się piwska i drzeć sie wkoło, bo j🤬y ciul ma wolne i może robić co chce. Poza tym, w większości łowisk są zakazy kąpieli więc drogi turysto: Wyp🤬alaj na basen.
widać że lubi pałe robić..
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
c🤬jowa wędka c🤬jowy film c🤬jowy i wszystko c🤬j.piwa nie będzie...
Konto usunięte
2011-04-06, 13:23
@niejakub i tu masz rację...Na basen wyp🤬alać!
ryba sztywna jakby c🤬ja połknęła . . .
Konto usunięte
2011-04-06, 19:13
Szkoda że swojego h🤬ja tą żyłką nie obwiązał, ciekawe jakby wtedy rybę wyciągał.
Konto usunięte
2011-04-06, 19:30
Jak by miał c🤬ja to by nie musiał posiadać sztucznego
Konto usunięte
2011-04-06, 20:01
Na tym portalu nawet baby mają h🤬je...
ale ma uj🤬e ręce po łokcie
Na to można co najwyżej syrenkę złapać, chociaż one bardziej na kasę lecą.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Konto usunięte
2011-04-07, 0:06
niejakub to ty nie p🤬l jak ci grill jebie na kilometr to co ty żresz ?