👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paleciarz napisał/a:
sam jesteś nędzny, golfa se kup najlepiej.
Moderatora proszę o usunięcie tego komentarza z powodu punktów 4.5 oraz 4.6 regulaminu
Mówmy chamstwu i prostactwu stanowcze NIE !
Linekk napisał/a:
flaszka, nie przesadzaj, zbyt wrażliwy jesteś, wyluzuj.
mnie to nie ruszyło, ale w takim razie po co ten regulamin? Jakieś standardy unijne czy co ? ;-/

flaszka, jednak ruszyło. Twoim pojmowaniem obrazy należało by usunąć połowę komentarzy.
Koniec tematu.
Koniec tematu.

flaszka, to nie są standardy unijne tylko standardy sadistica
tutaj inaczej się je odbiera

bez przesady, że jak informatyk to od razu dużo zarabia. Programiści nie mają ani pieniędzy ani życia

gdybym był modem to za tego golfa paleciarz już dawno miałby bana
, co on chce od golfa?

silesiaster napisał/a:
co on chce od golfa?
Pewnie nie odpowiada mu wyszukany smak właścicieli tego auta...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie