Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ReconBull 2010-11-25, 1:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 1:03 2
No tak, skoro od dziecka Niemcy uczą się, że to jest plastelina to już nie dziwie się dlaczego głównie z ich kraju pochodzą filmiki z ludźmi jedzącymi kupy.
Zgłoś
Frontliner 2010-11-25, 1:08 5
Niemcy to gówniany naród i tyle...
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 2:26 3
Już sobie wyobrażam w sklepach:
- Tato, tato kup mi tego srającego pas.
- Nie, ledwo stać nas na spłatę podatków.
- Ja chce srającego psa!
- k, wezmę go na raty.
Zgłoś
vass 2010-11-25, 4:28 2
Ale przynajmniej dzieci od małego nauczą się sprzątać po psie, a nie jak u nas trzoda wszystko obsrane.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 7:51
to pewnie po tym nowym pedigree
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 11:01 1
KNT napisał/a:

Już sobie wyobrażam w sklepach:
- Tato, tato kup mi tego srającego pas.
- Nie, ledwo stać nas na spłatę podatków.
- Ja chce srającego psa!
- k, wezmę go na raty.

Masz dziwną wyobraźnie...
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 11:38
Szczerze? Jako zabawka może przesadzone.. albo na pewno ale sam mieszkam w Niemczech i powiem Wam szczerze ze sprzątanie po psie to tutaj rzecz normalna.. Bynajmniej 3ka moich dzieci latających po trawnikach etc ma nikle szanse poślizgnięcia się na gównie
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 11:53
w Polsce jest jak jest - bo ogólnie mało kto szanuje bliźnich i siebie również, poza tym przykład idzie z góry(dołu)
Zgłoś
surgicaltechno 2010-11-25, 13:00
tylko niemcy takie cos potrafia wymyslec i japońce
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 13:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2010-11-25, 13:50
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 14:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 14:54
a pozniej jak podrosna to beda grac w szajsenwideo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem