Baba go wykończyła przez te 25 lat xD
Kolejna przestroga, żeby trzymać się od związków z daleka
Ona są jak j🤬e modliszki
Cezarku, zawsze się mozesz przerzucić na chłopców 😎
Cezarku, zawsze się mozesz przerzucić na chłopców 😎
Jestem hetero i c🤬ki mnie kręcą, ale się ich boję

W tych czasach możesz sobie kupić robota AI do pogadania, wsm są już na wyższym poziomie niż większość ludzkich samic

Jestem hetero i c🤬ki mnie kręcą, ale się ich boję Była taki stara komedia, sprzedawcy chyba i tam było, że dziewczyny mają trola majtola w majtkach xD
W tych czasach możesz sobie kupić robota AI do pogadania, wsm są już na wyższym poziomie niż większość ludzkich samic
Nie denerwuj mnie z tym robotem. Ty wyjdz z tej piwnicy, idz na słońce, dziewczyny teraz lżej ubrane, chociaż popatrzysz 😎
Nie denerwuj mnie z tym robotem. Ty wyjdz z tej piwnicy, idz na słońce, dziewczyny teraz lżej ubrane, chociaż popatrzysz 😎
Na słońcu jestem codziennie

A dziewczyny to wolę oglądać w necie bo tu są nawet lżej ubrane

A co Ty mnie tak namawiasz na te dziewczyny?
Chcesz po prostu samca wpędzić w kłopoty z samicami xD
Ja tam za dużo już się nasłuchałem i nie chcę wpaść w taką przepaść

Na słońcu jestem codziennie muszę wychodzić..
A dziewczyny to wolę oglądać w necie bo tu są nawet lżej ubrane
A co Ty mnie tak namawiasz na te dziewczyny?
Chcesz po prostu samca wpędzić w kłopoty z samicami xD
Ja tam za dużo już się nasłuchałem i nie chcę wpaść w taką przepaść
Jaka ta dzisiejsza młodzież spaczona... co to z Ciebie wyrośnie?

Jaka ta dzisiejsza młodzież spaczona... co to z Ciebie wyrośnie?
Ale większość chłopaków teraz na to tak patrzy..
Chcą do czegoś dojść w życiu, a nie siedzieć w pieluchach i słuchać dram małżeńskich xD
Kiedyś nie mieliście fonów, kompów, technologii, robotów to sobie dla zabicia czasu robiliście dzieci i się kłóciliście

W tych czasach dziewczyna po prostu jest ciężarem dla chłopaka, który ma plany na życie, a nie tylko chce por🤬ać xD
Poza tym to r🤬anie to się kończy miesiąc po podpisaniu papierka o małżeństwie, potem zamieniacie się w czarownice xD
Wy to tylko chcecie dorwać jakiegoś i go przywiązać najlepiej do kaloryfera w domu z ogrzewaniem podłogowym

Ale większość chłopaków teraz na to tak patrzy..
Chcą do czegoś dojść w życiu, a nie siedzieć w pieluchach i słuchać dram małżeńskich xD
Kiedyś nie mieliście fonów, kompów, technologii, robotów to sobie dla zabicia czasu robiliście dzieci i się kłóciliście
W tych czasach dziewczyna po prostu jest ciężarem dla chłopaka, który ma plany na życie, a nie tylko chce por🤬ać xD
Poza tym to r🤬anie to się kończy miesiąc po podpisaniu papierka o małżeństwie, potem zamieniacie się w czarownice xD
Wy to tylko chcecie dorwać jakiegoś i go przywiązać najlepiej do kaloryfera w domu z ogrzewaniem podłogowym
Cezarku, czuję, że masz wielkie życiowe doświadczenie, z tym, że nie koniecznie.
Kto Ci takich bajek naopowiadał? Sfrustrowany kolo z sąsiedniej piwnicy?
Jeśli tak jest w Waszym pokoleniu, to mogę tylko współczuć, ludzkość wyginie przy takim podejściu.
O przyjemnościach, zabawie i uczuciach nie wspomnę.
Bez mądrej Kobiety nie doszedłbym do tego co mam.
jak zapytali clintonową jeśli by nie wyszła za mąż za clintona to z kim by teraz żyła.. odpowiedź.. z prezydentem usa..
Ale wiesz, że związek, czy jakieś inne chore małżeństwo jest dobrowolne? I mądry człowiek się nie pcha tam gdzie prędzej czy później oberwie xD Ja np nie zamierzam się wiązać z babą, co gwarantuje mi spokojne i poukładane życie bez dram, rozwodów, podziałów majątków itd..
Może na stare lata będę płakał, ale k🤬a w ferrari bo kaszojadów tez nie zamierzam mieć
Wygląda na to, że Ty ostatnie pokolenie jesteś. Oszczędzaj dużo na opiekę nad Tobą na stare lata, bo szklanki wody nie będzie miał kto Tobie podać, że o innych potrzebach nie wspomnę, a będzie w c🤬j drogo to kosztować.
[ Dodano 2025-04-05, 05:15 ]
Cezarku, czuję, że masz wielkie życiowe doświadczenie, z tym, że nie koniecznie.
Kto Ci takich bajek naopowiadał? Sfrustrowany kolo z sąsiedniej piwnicy?
Jeśli tak jest w Waszym pokoleniu, to mogę tylko współczuć, ludzkość wyginie przy takim podejściu.
O przyjemnościach, zabawie i uczuciach nie wspomnę.
To pokolenie w swojej bezgranicznej "mądrości" tego nie rozumie, że jest prawdopodobnie jednym z ostatnich.
Też kiedyś byliśmy młodzi i wydawało się nam, że prawie wszystko wiemy lepiej niż nasi rodzice.
Dzisiaj jest mi czasami wstyd za tamto myślenie. Z nim będzie tak samo i jak zwykle zrozumie to wtedy, kiedy czas już upłynie i na wiele będzie za późno.
Moje prawnuki będą mu dawały puste butelki, żeby miał z czego żyć.
@Cezzar
A co do uciążliwych kaszojadów.
Ty urodziłeś się już dorosły? Nigdy nie byleś kaszojadem? Czy jako dziecko nigdy nie zaznałeś opieki i pomocy Twoich rodziców? Byłeś sierotą?
Czy to nie oni dali Tobie to życie, którym się tak cieszysz? Przecież mogłeś wylądować zamknięty w gumie na jakimś wysypisku.
Już pośród tych pytań są takie, które powinny u Ciebie wywołać poczucie wstydu.