Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:01
JoSeed 2025-04-04, 14:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 14:35 1
JoSeed napisał/a:

Cezarku, zawsze się mozesz przerzucić na chłopców 😎

Jestem hetero i c🤬ki mnie kręcą, ale się ich boję Była taki stara komedia, sprzedawcy chyba i tam było, że dziewczyny mają trola majtola w majtkach xD
W tych czasach możesz sobie kupić robota AI do pogadania, wsm są już na wyższym poziomie niż większość ludzkich samic
Zgłoś
JoSeed 2025-04-04, 14:37
Cezzar napisał/a:

Jestem hetero i c🤬ki mnie kręcą, ale się ich boję Była taki stara komedia, sprzedawcy chyba i tam było, że dziewczyny mają trola majtola w majtkach xD
W tych czasach możesz sobie kupić robota AI do pogadania, wsm są już na wyższym poziomie niż większość ludzkich samic

Nie denerwuj mnie z tym robotem. Ty wyjdz z tej piwnicy, idz na słońce, dziewczyny teraz lżej ubrane, chociaż popatrzysz 😎
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 14:59 2
JoSeed napisał/a:

Nie denerwuj mnie z tym robotem. Ty wyjdz z tej piwnicy, idz na słońce, dziewczyny teraz lżej ubrane, chociaż popatrzysz 😎

Na słońcu jestem codziennie muszę wychodzić..
A dziewczyny to wolę oglądać w necie bo tu są nawet lżej ubrane
A co Ty mnie tak namawiasz na te dziewczyny?
Chcesz po prostu samca wpędzić w kłopoty z samicami xD
Ja tam za dużo już się nasłuchałem i nie chcę wpaść w taką przepaść

Zgłoś
JoSeed 2025-04-04, 15:01
Cezzar napisał/a:

Na słońcu jestem codziennie muszę wychodzić..
A dziewczyny to wolę oglądać w necie bo tu są nawet lżej ubrane
A co Ty mnie tak namawiasz na te dziewczyny?
Chcesz po prostu samca wpędzić w kłopoty z samicami xD
Ja tam za dużo już się nasłuchałem i nie chcę wpaść w taką przepaść

Jaka ta dzisiejsza młodzież spaczona... co to z Ciebie wyrośnie?
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 15:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nancy83 2025-04-04, 15:21 1
Dotarło do niego ile życia stracił. Wolał już umrzeć sam.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-04, 15:47 1
Zgłoś
smc 2025-04-04, 16:09 3
Bez mądrej Kobiety nie doszedłbym do tego co mam.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-04-04, 16:53
26 tej nie będzie.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-04-04, 16:57 1
smc napisał/a:

Bez mądrej Kobiety nie doszedłbym do tego co mam.

jak zapytali clintonową jeśli by nie wyszła za mąż za clintona to z kim by teraz żyła.. odpowiedź.. z prezydentem usa..
Zgłoś
Bloblas 2025-04-04, 22:04 1
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-05, 5:00 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem