Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba go wykończyła przez te 25 lat xD
Kolejna przestroga, żeby trzymać się od związków z daleka
Ona są jak j🤬e modliszki

Ona są jak j🤬e modliszki

Dwóch moich kolegów tak zmarło. Jeden 52 lata, a drugi 54 lata. Po prostu się przewrócili i już było po wszystkim z tego jeden rozmawiał uśmiechnięty z córką. Ten uśmiech pozostał mu na twarzy a serce już nie biło.
Myślałem, że będzie coś jak tabulistański taniec radości, ale też było nieźle

kaziuzlasu napisał/a:
A to nie Oskarowa rola Janoszek?
Albo Carolajn Derpienskyyy
Cezzar napisał/a:
Baba go wykończyła przez te 25 lat xD
Ona są jak j🤬e modliszki
nawet jakby ją zejbał w dniu śluby i po 25 latach wyszedł i tak byłoby na marne..
Kot-Jinx napisał/a:
Albo Carolajn Derpienskyyy
Stanowski pięknie wygasił jedną i drugą atencjuszkę. Teraz będą za darmo musiały dupy dawać, bo inaczej nikt nie weźmie.
Kot-Jinx napisał/a:
Dwóch moich kolegów tak zmarło. Jeden 52 lata, a drugi 54 lata. Po prostu się przewrócili i już było po wszystkim z tego jeden rozmawiał uśmiechnięty z córką. Ten uśmiech pozostał mu na twarzy a serce już nie biło.
Mój znajomy też tak odszedł.
Wylew, tętniak lub niewiadomoco i nie zdążysz powiedzieć córce papa.
Chłop wziął i umarł? Nic bardziej mylnego. Zajrzałem w historię jego postów a tam: "pedalarz", "pedelarza", "pedalarzowi", "pedalarz",
"pedalarzu".
Zapracował na śmierć - godną upamiętnienia. Umarł na posterunku wierności swoim przekonaniom
"pedalarzu".
Zapracował na śmierć - godną upamiętnienia. Umarł na posterunku wierności swoim przekonaniom
lysymisio6969 napisał/a:
nawet jakby ją zejbał w dniu śluby i po 25 latach wyszedł i tak byłoby na marne..
Ale wiesz, że związek, czy jakieś inne chore małżeństwo jest dobrowolne? I mądry człowiek się nie pcha tam gdzie prędzej czy później oberwie xD Ja np nie zamierzam się wiązać z babą, co gwarantuje mi spokojne i poukładane życie bez dram, rozwodów, podziałów majątków itd..
Może na stare lata będę płakał, ale k🤬a w ferrari bo kaszojadów tez nie zamierzam mieć