Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Średnio udana defilada w usa
pazuzu • 2025-06-15, 17:17
W usa odbyła się defilada wojskowa z okazji 250 powstania sił lądowych. Miała być epicka jak w Chinach czy u ruskich a wyszła średnio i hamburgery śmieszkuja z tego

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-06-15, 17:37 9
Jak mówił pan Seweryn, tym wszystkim Trumpom trzeba przyp🤬olić

Niech wróci normalność

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
donkapusta 2025-06-15, 20:17 8
Tymczasem 59 lat temu PRL..., kiedy od Żołnierza wymagano i był On otaczany powszechnym szacunkiem. Nikt niepozwoliłby sewerynom, jandom, hpollandom, frasyniukom i innemu kurestwu obrażać Ich.

ps:
naprawdę warto obejrzeć całość... mój ulubiony komentarz w 8:50
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-15, 20:25 7
To tylko pokazuje jak spier*****e jest tam społeczeństwo.
Dla nich normalność, to tęcza, strzelaniny, napady, rabunki, a ktoś, kto chce temu zapobiec, jest przyrównywany do wąsatego austryjaka...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-16, 2:51 3
Największa żenada to urządzać sobie paradę w dniu własnych urodzin, jak jakiś j🤬y Kim Jong Un, Putin albo król Karol.
Trump ma ego większe niż oni wszyscy razem.
Zgłoś
staachujones 2025-06-16, 6:49 10
ten filmik to chyba był przerabiany w ruskiej fabryce propagandy?

jest pełno innych normalnych nagrań z tej defilady
Zgłoś
steven_seagull 2025-06-16, 11:13 1
Lewaczki są takimi hipokrytami, że nawet jak mieli na wpół żywą kukłę z alzheimerem za prezydenta, to ani myśleli się z niego śmiać. Bo to był lewacki prezydent, więc jedyny słuszny.
Zgłoś
jah1 2025-06-16, 15:08 3
Materiał kretyniczny, ale co tam! Kolejne rubelki trafiły na konto "autora".
Zgłoś
Pablohasan85 2025-06-16, 16:15 2
elajza15 napisał/a:

To tylko pokazuje jak spier*****e jest tam społeczeństwo.
Dla nich normalność, to tęcza, strzelaniny, napady, rabunki, a ktoś, kto chce temu zapobiec, jest przyrównywany do wąsatego austryjaka...

ale ty jestes k🤬a głupia. Ten żólty c🤬l w c🤬ju ma naormalność. Chce miec władze i jeszcze wiecj pieniedzy. Sra na zwlyklych ludzi czy to usa na ukrainie, izraelu czy w polsce. a wy sie pałujecie pod niego.
Zgłoś
elim 2025-06-16, 18:31 1
U nas defilada wygląda lepiej bo żołnierze zamiast uczyć się walczyć to uczą się musztry, w USA na odwrót, zamiast ładnie maszerować uczą się zabijać przeciwnika.
Zgłoś
pazuzu 2025-06-16, 18:54
jah1 napisał/a:

Materiał kretyniczny, ale co tam! Kolejne rubelki trafiły na konto "autora".

Mistrzu logiki wyjaśnij? Ktoś nasmiewajacy się z Trumpa który jest kolega Putina dostaje od Putina pieniądze że ten nabija się z jego kumpla? 🤔 Chyba coś średnio się to spina 🙂 przecież kreml popiera Trumpa i to jego fani dostają ruble na konto
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-16, 22:49
Pablohasan85 napisał/a:

ale ty jestes k🤬a głupia. Ten żólty c🤬l w c🤬ju ma naormalność. Chce miec władze i jeszcze wiecj pieniedzy. Sra na zwlyklych ludzi czy to usa na ukrainie, izraelu czy w polsce. a wy sie pałujecie pod niego.

Jestem zawiedziona, bo za mało się zesrałeś wykopku.
Zapomniałeś dopisać, że owijam nogi szmatą i pobieram kopiejki od Władka...
Zgłoś
smc 2025-06-16, 23:55
Trump r🤬ał całą noc, więc jest trochę zmęczony.

Melania fajna dupa.
Zgłoś
jah1 2025-06-17, 7:26
pazuzu napisał/a:

Mistrzu logiki wyjaśnij? Ktoś nasmiewajacy się z Trumpa który jest kolega Putina dostaje od Putina pieniądze że ten nabija się z jego kumpla? 🤔 Chyba coś średnio się to spina 🙂 przecież kreml popiera Trumpa i to jego fani dostają ruble na konto

A, czyli ty jesteś tym "autorem". Nie wiedziałem.
Zgłoś
pazuzu 2025-06-17, 10:24
jah1 napisał/a:

A, czyli ty jesteś tym "autorem". Nie wiedziałem.

Nie jestem. A gdzie napisałem że jestem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie