Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:19
Średniowieczne narzędzia tortur
konto usunięte • 2009-05-01, 9:49
Średniowieczne narzędzia tortur:

Kołyska Judasza:

Cat's Paw or Spanish Tickler:

Heretic's Fork:

Inquisitional Chairs:

Mask of Infamy (używane do upokorzenia podczas publicznych tortur, niektóre zawierały wewnętrzne urządzenia):

Rectal, Oral and Vaginal Pear (Używany by karać ludzi winnych odbycia stosunku analnego i kobiet winnych cudzołóstwa):

The Chastity Belt:

The Garrottee (używane w Hiszpanii do 1975r.):

The Guillotine:

The Saw:

The Virgin of Nuremberg (szpice nie przekłuwają narządów istotnych dla życia, ofiara pozostaje przy życiu. Po zamknięciu dźwiękoszczelne):

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2009-05-01, 11:07 1
W Pradze byliśmy w muzeum tortur, może nie było jakieś wielkie ale pare eksponatów było dość inspirujących.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 11:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bania88 2009-05-01, 11:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 12:00 2
Cytat:

017. Podrzynanie gardła i wyciąganie przez otwór języka na zewnątrz.

Tzw krawacik

Cytat:

114. Ściskanie razem dwie ofiary drutem kolczastym.

oh...jaka romantyczna śmierć...
Zgłoś
KomeDiant 2009-05-01, 14:24 4
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 14:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 17:33 3
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 19:25 3
Rozcinanie brzucha kobiecie w zaawansowanej ciąży i w miejsce wyjętego płodu, wkładanie np. żywego kota i zaszywanie brzucha.
047. Rozcinanie brzucha i wlewanie do wnętrza wrzątku - kipiącej wody.
048. Rozcinanie brzucha i wkładanie do jego wnętrza kamieni oraz wrzucanie do rzeki.
049. Rozcinanie kobietom ciężarnym brzucha i wrzucanie do wnętrza potłuczonego szkła.
050. Wyrywanie żył od pachwiny, aż do stóp.
051. Wkładanie do pochwy - wagina rozżarzonego żelaza.
052. Wkładanie do waginy szyszek sosny od strony wierzchołka.
053. Wkładanie do waginy zaostrzonego kołka i przepychanie aż do gardła, na wylot.

W życiu by mi nie przyszło do głowy, że istota potocznie nazwana człowiekiem może być tak niewyobrażalnie brutalna ;| Zwierzęta są mądrzejsze - zabijają bo muszą jeść.
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 21:32 2
Dobra, jestem w stanie zrozumieć, że dorosły facet zabija dorosłego faceta. Jakoś bo jakoś ale jednak. Ale tortury na małych dzieciach i kobietach to przesada. A zwierze nigdy nie zaatakuje innego z gatunku bez wyraźnego powodu (głód, samica, terytorium).
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 23:11 15
co z was za sadysci?
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 23:22 1
suwalero napisał/a:

co z was za sadysci?

i jeszcze dostał piwa...
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 23:26 2
Bo to portal z samymi takimi posranymi ludzkimi schizami... Wchodzicie bo chcecie i wiecie co tu jest.

Zgadzam sie ze te rzeczy sa chore i nie wiem jak ludzie w ogole moga cos takiego robic innym... Szczegolnie dzieciom czy zwierzetom... Ludzie sa posrani i tyle. nic sie nie poradzi niestety
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-01, 23:51 1
Nie. Ale ponarzekać sobie można ;]
Zgłoś
behemoth8708 2009-05-02, 20:40 2
co z was za sadysci? Swieta racja:P Jak sie nie podoba to wypie.....Mnie sie tam podoba:P Haha:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem