Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2023-09-15, 21:27
To widok z drona?
Zgłoś
~Dostojny 2023-09-15, 21:34 2
smc napisał/a:

To widok z drona?

Nie. Z bloku jakiegoś. Tu filmik z podobnej perspektywy sadistic.pl/wyprzedzic-za-wszelka-cene-vt566034.htm6309172

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
rafaloss 2023-09-16, 0:52
Kiedyś przez kilka lat mieszkałem w wysokim bloku z bezpośrednim widokiem na bardzo podobne skrzyżowanie. Gdyby ustawić kamerkę, to myślę, że spokojnie byłoby co najmniej pięć podobnych nagrań.
Zgłoś
Majomir 2023-09-16, 1:04 1
A on myślał
że się przebije ?
Zgłoś
PiDżej 2023-09-16, 7:32
Majomir napisał/a:

A on myślał
że się przebije ?

Nie, nie myślał. Był pewien. Poza tym do myślenia potrzebny jest mózg
Zgłoś
leonidkacap 2023-09-16, 13:16 1
Zgłoś
SławomirSulej 2023-09-16, 15:54
W dupę j🤬y c🤬j wyjechał na czerwonym z pasa do jazdy prosto mijając kolejkę czekających na zmianę świateł. Motorzysta nie miał szans i jak najbardziej pierwszeństwo....jak 90% innych wrzucanych tu filmów z udziałem motocykli
Zgłoś
Heliar 2023-09-16, 18:17 4
SławomirS napisał/a:

W dupę j🤬y c🤬j wyjechał na czerwonym z pasa do jazdy prosto mijając kolejkę czekających na zmianę świateł. Motorzysta nie miał szans i jak najbardziej pierwszeństwo....jak 90% innych wrzucanych tu filmów z udziałem motocykli

Do tego h🤬j j🤬y nie miał żadnej widoczności, zasłaniały mu auta czekające na lewoskręt, czy to motor czy auto nie mógł go widzieć, a mimo to nie zwolnił na lewoskręcie , nie mówiąc o zatrzymaniu się.

Jesse.Pinkman napisał/a:

Właśnie dlatego na skrzyżowaniach nie powinno się zap🤬lać.

Dla ciebie wszyscy zap🤬lają, czy to motor, hulajnoga, czy rower, każdy twój post,albo komentarz to "zap🤬lał", jeśli na tym filmie gość na motorze zap🤬lał, to oba auta po przeciwnej stronie, też zap🤬lały. Zacząłem się zastanawiać jaka jest według ciebie normalna prędkość. Nie pisz tylko proszę, że skoro to motor, to gość powinien jechać 20km/h na każdym skrzyżowaniu i uważać na downa w puszcze.
Zgłoś
adamkosz 2023-09-17, 17:36
0,2847981 sekundy przed uderzeniem widać, że samochody na lewoskręcie zaczynają ruszać. Biorąc pod uwagę opóźnienie na reakcję na zielone światło, dajmy 1 sekundę, czyli 1,2847981 s paliło się już zielone światło dodając 0,5 sekundy opóźnienia między czerwonym a zielonym pomiędzy poszczególnymi sekcjami skrzyżowania mamy w przybliżeniu 1,7 sekundy. Miej więcej tyle świeciło się czerwone jak motocyklista wjechał na skrzyżowanie.

Tak było, nie zmyślam. Źródło poniżej,

Instytut Danych Z Dupy

podpis użytkownika

,-,-, ';...;' ,-,-,
Zgłoś
heartagram 2023-09-19, 17:04
PATRZ W LUSTERKA: motok🤬y są wszędzie!
Zgłoś