👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że się po prostu zesra, a tu takie pozytywne zaskoczenie.

nie tnij - nie ścinać zakrętu prosta - przez ... '70, 2 lewy i 6 prawy' - bardzo ciasny zakręt w lewo w odległości 70 metrów i zaraz za nim łagodny łuk w prawo ...

DFM napisał/a:
nie tnij - nie ścinać zakrętu prosta - przez ... '70, 2 lewy i 6 prawy' - bardzo ciasny zakręt w lewo w odległości 70 metrów i zaraz za nim łagodny łuk w prawo ...
tak jakby na odwrót, ale jeśli według ciebie 6 prawy to łagodny to niech ci będzie...
No a autor nie ma piwka bo wystarczy kliknąć lubię to na fan page LiveLeak na Facebook.com i już mamy najnowsze i najciekawsze filmiki z liveleak.com.

Stuart20 napisał/a:
No a autor nie ma piwka bo wystarczy kliknąć lubię to na fan page LiveLeak na Facebook.com i już mamy najnowsze i najciekawsze filmiki z liveleak.com.
No ziomek, wyobraź sobie, że nie każdy przegląda tysiące stron dziennie, więc uważam, że takie powtórne wrzucanie do sieci to nic złego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie