Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
neoszw 2017-08-12, 13:53 1
Wiadomo, gdzie Sasha się uczyła fachu.
Zgłoś
Halman 2017-08-12, 15:27 11
homoseksualizm to bez wątpliwości choroba
Zgłoś
P................M 2017-08-12, 19:51 2
W ciągu 5 minut znalazłem w poczekalni już drugi pedalski temat Co z wami nie tak jest???
Zgłoś
Kaczorowy 2017-08-12, 20:04 2
Z pół roku tu nie właziłem a tu w poczekalni samo pedalstwo i robactwo.
Zgłoś
G................2 2017-08-12, 20:40 2
Co w tym śmiesznego, albo sadystycznego, żeby to tutaj umieszczać?
Zgłoś
P................ć 2017-08-13, 2:27 6
HAL9000/2 napisał/a:

homoseksualizm to bez wątpliwości choroba

Dziękujemy doktorze HAL, właśnie rozwiałeś wszelkie wątpliwości świata medycyny i filozofii za pomocą zdjęcia na którym jakiś typ pakuje sobie kikuta amputowanej ręki do japy.

K🤬a no niestety nie dostaniesz za to nobla bo żydomasońska fundacja sponsorowana przez Sorosa przekupiła świat nauki i te pojeby twierdzą że Homoseksualizm to nie jest choroba... a ja głupi im wierzyłem
Zgłoś
Arachmit 2017-08-13, 9:47 8
PalonyPaznokieć napisał/a:

K🤬a no niestety nie dostaniesz za to nobla bo żydomasońska fundacja sponsorowana przez Sorosa przekupiła świat nauki i te pojeby twierdzą że Homoseksualizm to nie jest choroba... a ja głupi im wierzyłem

Odpowiem na to tylko jedno... Obrońca pedałów. Dziękuje dobranoc.
Zgłoś
P................ć 2017-08-14, 0:46 6
Arachmit napisał/a:

Odpowiem na to tylko jedno... Obrońca pedałów. Dziękuje dobranoc.
Obrazek

Obrońca nauki i logicznego myślenia
Jeżeli te dwie rzeczy są dla Ciebie pedalskie to w takim razie jestem obrońcą pedałów, i sram na opinie publiczną na sadolu, gdzie do bycia wyróżnionym wystarczy pocisnąć po ciapatych, cz🤬chach czy pedziach, zapominając o istocie czarnego humoru
Dla takich ludzi jak ty wszystko jest czarno-białe, napisałem coś co jest niezgodne z "prawilną myślą" więc muszę być ultra tęczowym obrońcą pedałów
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-14, 10:42 2
Prawackie trolle-wykopki zaatakowały sadola
Zgłoś
o................o 2017-08-14, 14:50
PalonyPaznokieć napisał/a:

jestem obrońcą pedałów, i sram na sadolu, gdzie do bycia wypróżnionym wystarczy pocisnąć.
Dla ludzi co myślą muszę być ultra tęczowym obrońcą pedałów

Zgłoś
Bakejaja 2017-08-14, 16:28 1
Czy to nie Paweł Fajdek ?
Zgłoś
C................a 2017-08-14, 19:32 1
a c🤬j masz 20 leć na główną
Zgłoś
Shotterr 2017-08-14, 19:47
Po wielu dniach w poczekalni i zgarnięciu przewagi negatywnych opinii TADAM! Jeb na główną! WTF?
Zgłoś
Halman 2017-08-14, 21:07
Shotterr napisał/a:

Po wielu dniach w poczekalni i zgarnięciu przewagi negatywnych opinii TADAM! Jeb na główną! WTF?

ci co to lubią:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie