Z góry mówię, że nie wiem czy taki dowcip już tu był ale chcę opowiedzieć krótką historie z dzisiaj...tak to zdarzyło się naprawdę.
Miejsce stacja benzynowa, kierowcą była moja koleżanka.
Podchodzi dystrybutorman który pyta jej:
D: Co wlewamy?
K: Obojętnie.
Konto usunięte
2012-11-25, 16:26
myslala ze turek pyta ja o sosy
Konto usunięte
2012-11-25, 17:28
@up " dystrybutorman".
@up
Taki gość, któremu ostatnio przez dobrą minutę musiałem tłumaczyć, że nie chcę 98, tylko 95. Kiedy w końcu dotarło, to wlał mi za 100zł i jakieś tam grosze. Mówiłem wyraźnie - 100zł. Tyle przy sobie miałem. Nie wiem co za uchyłów tam zatrudniają.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2012-11-25, 19:10
@up
Proste, placisz stowe i odjezdzasz. Myslisz, ze beda scigac ciebie oddalajacego sie ze wzrastajacą predkoscia, czy zerzna biednego nalewacza, ktorego maja na miejscu?
Konto usunięte
2012-11-26, 0:50
@up
Zdarzyło Ci się, że ktoś Cię zerżnął na stacji benzynowej?
@UP nie, bo zawsze siedział w środku jak mama tankuje
Konto usunięte
2012-11-26, 18:31
BongMan napisał/a:
@up
Taki gość, któremu ostatnio przez dobrą minutę musiałem tłumaczyć, że nie chcę 98, tylko 95.
-Dzień dobry, co wlewamy?
-A słyszał pan taki dowcip? Przychodzi baba do lekarza...
Mogles potem drazyc temat:
-R🤬amy w którą dziurę?
-Obojętnie.
Dobra stary, dawaj dowcip
zwdzawada napisał/a:
dystrybutorman
Po pierwsze to jest podjazdowy lub placowy jak kto woli
BongMan napisał/a:
@up
Taki gość, któremu ostatnio przez dobrą minutę musiałem tłumaczyć, że nie chcę 98, tylko 95. Kiedy w końcu dotarło, to wlał mi za 100zł i jakieś tam grosze. Mówiłem wyraźnie - 100zł. Tyle przy sobie miałem. Nie wiem co za uchyłów tam zatrudniają.
Uchyłem to może sam jesteś.... Jak Ci się nie podoba to możesz powiedzieć że nie chcesz pomocy i by można zobaczyć jaki genialny jesteś i jak równo zalewasz...
ps. Proponowanie 98 jest niestety jego obowiązkem...
Konto usunięte
2012-11-26, 20:14
Ja w ogóle unikam tankowania tam, gdzie ktoś przychodzi i truje dupę. Trzeba takiemu wyjaśnić, że poradzę sobie sam i nie będzie mi dotykał samochodu, a później jeszcze tłumaczyć, że nie chcę droższej benzyny, nawet z tym zasranym rabatem 15gr. Nawet jeśli zrozumiał, że zatankuję sobie sam, to i tak musi swoje powiedzieć. Co kto lubi, ale mnie to akurat męczy.
Konto usunięte
2012-11-26, 20:55
@UP
Masz gadane, ale skuter do pełna zalewasz, czy za 15zł ?
miałem k🤬a napisać w c🤬j zajebisty komentarz, żeby cię obrazić, ale nie, ale k🤬a nie, turlaj dropsa, popracuj kiedyś na stacji i sp🤬alaj na rower bongman
codi_18 napisał/a:
Uchyłem to może sam jesteś
Bo mam inne zdanie niż ty?
codi_18 napisał/a:
Jak Ci się nie podoba to możesz powiedzieć że nie chcesz pomocy
Do tego uchyła co był ostatnio by to raczej nie dotarło. Typ bardziej namolny niż te baby w sklepach z ubraniami, które w nanosekundę od wejścia do sklepu atakują człowieka tekstem "czy mogę w czymś pomóc?"
codi_18 napisał/a:
Proponowanie 98 jest niestety jego obowiązkem...
Jest różnica między proponowaniem a wciskaniem na siłę.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih