Ch*j wie gdzie ale utrzymuja murawe chlopaki na najwyzszym poziomie
Zaj🤬e prosto od kumpla ktory zaj🤬 fotke od swojego znajomego a tamten z kolei pewnie znalazl przypadkowo szukajac pomyslu jak by tu deske do kibla z amelinium tesciowej pomalowac.
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
s................3
2013-12-18, 22:39
to cz🤬chy więc raczej kradną zielony kolor trawie a nie...
na stadionie Lecha parę razy murawę wymieniali... FIFA nie popełni tych samych błędów na najbliższym mundialu
Cytat:
Zaj🤬e prosto od kumpla ktory zaj🤬 fotke od swojego znajomego a tamten z kolei pewnie znalazl przypadkowo szukajac pomyslu jak by tu deske do kibla z amelinium tesciowej pomalowac.
tak, tak a pewnie sam robiłeś zdjęcie kolegom z pracy
k................i
2013-12-19, 15:24
jak byłem mały to myślałem, że właśnie tak robi się efekt tych krat na murawach
Q................5
2013-12-19, 15:27
Przynajmniej nie muszą wymieniać murawy po raz 10 jak w Poznaniu przy tym wydajać ciężką kasę.
Chyba raczej - otrzymują murawę
a................1
2013-12-19, 15:29
"deske do kibla z amelinium tesciowej pomalowac" deska w kiblu aluminiowa ???? zaj🤬eś ją z publicznej toalety na orlenie ??
"Zaj🤬e prosto od kumpla ktory zaj🤬 fotke od swojego znajomego a tamten z kolei pewnie znalazl przypadkowo szukajac pomyslu jak by tu deske do kibla z amelinium tesciowej pomalowac."
Hłe hłe hłe, zabawne.
o k🤬a stadion jak malowany
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade
m................l
2013-12-19, 16:41
MŚ rpa 2010r
śmiejcie się ale w wojsku też malowałem trawę jak delegacja USA miała przylecieć....
Działa? Działa, na c🤬j drążyć temat?
a myślicie ze na euro 2012 nie była malowana trawa? Co z tego ze wszędzie była nowa murawa. Co jaśniejsze pola były malowane ...