A masz dwudzieste piwo, niech narodowe zwierzęta bóldupią, że są tylko zwierzętami a nie chociaż podludźmi.
"Grupa bandytów napadła na zwykły kursowy pociąg i go rozj***ła, tylko dlatego, że jechało w nim kilku typków na mecz."
120=kilku? Rzetelny jesteś jak TVN
trzeba sp🤬alać z tego kraju jak najdalej, najlepiej k🤬a na Malte lub do Izraela, co to ma k🤬a być? normalnie nie można dojechać z punktu A do punktu B bo jakieś ścierwo robi bordel, ten kraj to jakiś niesmaczny żart, nie można k🤬a na zakupy pójść bo te j🤬e zwierzęta tulą się w p🤬lonej kolejce i wymieniają się swoimi zapaszkami a jak na ulicy się na kogoś popatrzysz to pytają czy mam jakiś problem, tak k🤬a jasne że mam bo ciężko uwierzyć że ktoś taki chodzi k🤬a po ulicy! przeciętny polak wygląda jak wynik romansu orangutana z p🤬loną świnią i chodzą k🤬a wiecznie smutni i zamiast coś zrobić ze swoim życiem to r🤬ają 10 szekli brutto na godzinę na "horom curke" Hitler miał k🤬a racje polacy to podludzie bez pomocy Niemców słowianie by k🤬a nigdy nie wyszli z k🤬a z ziemianek, powiedziałem słowianie? przepraszam k🤬a bardzo! już Ukraińcy jako słowianie potrafią k🤬a myśleć i nie dają się r🤬ać jakiemuś polaczkowi który rozp🤬ala wagony bez p🤬lonego powodu, w innych krajach np. we włoszech ludzie są uśmiechnięci radzą sobie z problemami a tu k🤬a jest jakaś p🤬lona dzicz gdzie każdy marnuje całe swoje życie by komuś innemu je zmarnować, poza tym wszędzie jakieś k🤬a haszcze, zamiast zrobić z tego pole to nie k🤬a po co? niech rośnie p🤬lona dżungla, te lasy to metafora typowego polaka robaka k🤬a, jaki kraj taki k🤬a właściciel - polak też cały obrośnięty i niezadbany, co do samego wyglądu kraju to to jest jakiś smutny żart wszędzie jakieś k🤬a równiny jak jakieś p🤬lone stepy na których k🤬a jest ogromna ilość śmieci, nie ma tu żadnych atrakcji poza k🤬a żebrającymi polaczkami o kilka szekli, bilet już mam kupiony i wyp🤬alam z tej c🤬jolandii do Tel-Awiwu, miłego gnicia w tym obsranym państwie sk🤬ysyny.
Nie mam nic przeciwko kibolskim ustawkom - tam jest jakiś honor.
A co do tych co piszą że nic takiego nie było- dajcie dowody że nie było. Ja mam dowód że było w postaci zdjęć i tej relacji. Jedyny rzetelny dowód na to że nie było to bilet z tego pociągu. Wtedy będziemy wiedzieć, że jechałeś jeden z drugim tym pociągiem i dementujecie tą informację. Póki co Brunon z Brudstocka jest bardziej wiarygodny.
podpis użytkownika
poker better than life