AleDlaczego napisał/a:
A masz dwudzieste piwo, niech narodowe zwierzęta bóldupią, że są tylko zwierzętami a nie chociaż podludźmi.
Tęczowi dostają orgazmow ale niestety lewusy to tylko fake news:)
A to patrioci to dodales w tytule bo? Pomijam ze jesteś debilem i nie znasz znaczenia tego slowa
konto usunięte
2017-08-01, 17:04
@up
Ja bym i tak nie wiedział jak teraz wyglądają pociągi. A oglądanie spoconych facetów to pedalstwo - więc nic tu po mnie
omel
2017-08-01, 17:37
@Absdef Możesz to nazywać "swędzącą dupą", "pęknięciem przyrodzenia" czy też "szczypiącym cyckiem" - ja czytając takie wypociny jak tego tam na górze czuje obrzydzenie do niego i innych ludzi tego pokroju. Niezależnie od tego czy ten człowiek jest trollem czy nie - papieżem może sobie być, czy tam innym prezydentem - dla mnie, przede wszystkim jest uosobieniem tego, czego nienawidzę w ludziach.
konto usunięte
2017-08-01, 17:41
waloos napisał/a:
Nie mam nic przeciwko kibolskim ustawkom - tam jest jakiś honor.
To niech się później leczą na włąsny koszt, a w przypadku kalectwa brak prawa do zasiłku czy renty.
konto usunięte
2017-08-01, 18:19
@up najlepiej to niech się zajebią wspólnie na ustawkach, jak klub to klub trzeba się tłuc do końca ;v
fake news, zdjęcia z akcji sprzed kilku lat. hahahah najwikszy debil to Putamadre, który wierzy we wszystko co widzi, podaj sobie rękę T. Lisem.
PS. Magia istnieje