Przeglądając facebooka trafiłem na taką oto relację. Grupa bandytów napadła na zwykły kursowy pociąg i go rozj🤬a, tylko dlatego, że jechało w nim kilku typków na mecz. Szkoda że nie ma w Polsce możliwości odstrzeliwania takiego ścierwa za drobną nagrodę pieniężną, bo wtedy byłbym bogaty.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-07-31, 23:14
jedzie chłopak na wooda a tu zwierzyna dzika wpada do pociągu ^^ się między sobą zabija ^^ to ja już wole na woodstock jechać . i idę po popcorn .
konto usunięte
2017-07-31, 23:32
Nic takiego nie miało miejsca. A ten rzekomy Brunon niech se mape kupi bo dziwną trase obrał na brudstook.
konto usunięte
2017-07-31, 23:58
konto usunięte
2017-08-01, 0:28
konto usunięte
2017-08-01, 6:45
A masz dwudzieste piwo, niech narodowe zwierzęta bóldupią, że są tylko zwierzętami a nie chociaż podludźmi.
Wciąż mam do nich więcej szacunku, niż do brunonów i innych brudasów z woodstocka.
wy debile, nic takiego nie miało miejsca
@MoszeGoldszmit
fajne masz wspomnienia. Nie wspomniałeś nic o swoich rodzicach którzy Cię skrzywdzili, może chciałbyś się podzielić?
konto usunięte
2017-08-01, 10:17
a dlaczego nie ma tu jeszcze obrazka że jaranie się piłką to pedalstwo?