konto usunięte
2012-05-30, 1:04
No i dobrze. walnęli sobie samobója. Na Euro miała zarobić przede wszystkim UEFA, czyli Michel Platini wkurzy się na Anglików, tym samym na angielskie kluby. Coś mam niemiłe wrażenie, że żaden angielski klub w Lidze Mistrzów nie dojdzie nawet do 1/8 finału
konto usunięte
2012-05-30, 10:07
9:50 menda odkleja zaproszenie na ,,Marsz Niepodległości". Tak jak dla niego naturalne jest zwalczanie nacjonalizmu, dla mnie naturalne jest zwalczanie takich anarchistów. Przyjedzie tu z tobołkiem i zacznie ustanawiać swoje prawa i mówić co wolno, czego nie wolno... Zwalczanie ,,Marszu Niepodległości" to walka z patriotyzmem i narodowością Polską, niczym więcej - zwykły atak.
Raynor napisał/a:
Zerknijcie sobie na mapę na początku tego filmu. Ci idioci nie rozróżniają Austrii od Czech a zabierają się za kręcenie dokumentów. Nie wspominając już "whos not jumping is a jew". Nie ma co tracić czasu na oglądanie tego gówna.
Warto obejrzeć choćby po to żeby pośmiać się z propagandy i przekłamań. Do tego to pokazuje jak wygląda ich szkolnictwo. Siedzę na 4chanie, w rasistowskich i komunistycznych tematach, wiedza euro-pedałów jest po prostu żałosna, oni ani trochę nie znają historii
rezures napisał/a:
15:04 Polska graniczy z Austrią : resource:
Że Ukraińcy mają taką flagę też nie wiedziałem