Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Stado małp wdarło się na UW
konto usunięte • 2013-02-19, 20:17
Plemienne okrzyki - check.
Techniawa z komórek - check.
Tańce godowe - check.
Instynkt stadny - check.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smyndryl 2013-02-20, 21:02
Na pohybel czarnym!
Na pohybel czarnym i czerwonym!

Rzygać mi się chce jak czytam te wasze wypociny, ale eksperci jesteście to was zapytam - kto to jest lewak? poproszę definicję, ale taką co do której się wszyscy zgodzicie.
Bogi dadzą, zaczniecię się o ową definicję kłócić między sobą i chwila spokoju będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 21:04
I bardzo dobrze, czas najwyzszy walczyc z poprawnie polityczna lewica. Te pranie mozgu robione na kazdym kroku zasluguje na sroga kare.
Ale dzikie tance, przebrania za malpy nie pasuja do prawicy, maja u mnie - .
Zgłoś
booore 2013-02-20, 21:13
smyndryl napisał/a:

kto to jest lewak? poproszę definicję, ale taką co do której się wszyscy zgodzicie.

może być:
"osoba wyznająca (często ostentacyjnie) skrajnie lewicowe poglądy i domagająca się ich realizacji bez względu na sytuację"

albo:
"element społeczeństwa (tzw. społeczeństwa cierń) występujący pojedynczo lub zbiorowo, popierający lewicę, homoseksualizm i Muzykę Przeciwko Rasizmowi. Zadaniem lewaka jest niszczenie naszej wspólnie budowanej i regularnie opijanej Polski! Kto nie jest z nami, jest lewakiem!"

Lewak - pełna definicja

W sumie też jestem ciekaw konsensusu
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-20, 21:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 21:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ypsilanti 2013-02-20, 21:27
Asaltis napisał/a:

"Jak to mawiał ojczulek", "jakim trzeba byc z🤬bem[...]", a potem szanujmy sie typowe lewackie zachowanie obrazac i w tym samym zdaniu mowic o szacunku. Dodaj cos o tolerancji jeszcze bedzie bardziej medialnie.

Raz sierpem raz młotem!!!

Widzisz dla głupoty i debilizmu nie mam tolerancji. Nigdzie nie ujawniałem swoich poglądów, więc wyluzuj, a jak tak Ci się to podoba i imponuje to tylko Ci współczuję.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 21:28
~Sklej napisał/a:

Skoro lewica nazywa Narodowców faszystami (niesłusznie), to my powinniśmy was nazywać komunistami/bolszewikami (bliższe prawdy)

niestety ok 50 lat pod reżimem komunizmu wiele zmieniło i słowa nie mają takiej samej mocy.
Osobiście jestem zdania, że niemiecki nazizm zrobił mniej krzywd niż komunizm.
Dla mnie zawsze Stalin będzie gorszy od Hitlera (Hitler przegrał wojnę PR'ową )
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 21:32 1
Bydło i tyle.
Zgłoś
Suguru 2013-02-20, 21:41 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 21:50
@up jak skończysz ileś naście lat to będziesz widział różnicę.
Zgłoś
Yanek43 2013-02-20, 22:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-20, 23:14
Zgłoś
~Angel 2013-02-20, 23:16

samo się dodało po uzyskaniu 15 piw więc
Maruas napisał/a:

wielka murzyńska Ci w zad a druga w ucho...

cokolwiek to miało być

podpis użytkownika

Zgłoś
Jack Daniel's 2013-02-21, 0:45 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 0:52 1
Paulz napisał/a:

Jedne media twierdzą iż był to „zmasowany atak i wywarzanie drzwi”

No, jak media twierdzą, że było wywarzanie, to chyba wiedzą co mówią. Te media...

smyndryl napisał/a:

Rzygać mi się chce jak czytam te wasze wypociny, ale eksperci jesteście to was zapytam - kto to jest lewak? poproszę definicję, ale taką co do której się wszyscy zgodzicie.
Bogi dadzą, zaczniecię się o ową definicję kłócić między sobą i chwila spokoju będzie.

Służę definicją, na którą na pewno sie wszyscy zgodzą...

Lewak – duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany (jak nazwa wskazuje) w lewej dłoni, używany zarówno do parowania i blokowania nadchodzących ciosów jak i do wykonywania ataków, gdy nadarzy się ku temu okazja. Wykorzystywano go w parze z rapierem lub szpadą (czasem też wykonywany w parze z bronią główną). Wykształcony w Europie Zachodniej w czasach renesansu, używany do XVIII w. (w Polsce nieużywany). Typowy lewak miał duży jelec i ochronę dłoni w postaci wygiętej, trójkątnej blaszki, często zdobionej perforowaniem lub grawerowaniem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem