Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech, jakby mu ten murek zmiażdżył stópki... Rozmarzyłem się.
I co się jełopie łapiesz za ten pusty łeb?
Bierzpan kropelkie i do roboty.
a potem mówią "my nic nie dewastujemy, my sobie tylko tak skaczemy"
no to teraz niech wyciągają pieniądze, lecą do budowlanego i niech odbudują bo nie dość, że zniszczyli to jeszcze jakiś pisior z wiejskiej zatrudni teraz firmę wujka, żeby to naprawili a wujek wyceni to na 200tyś €.... plus robocizna!!!!!
konto usunięte
2020-02-26, 10:53
zajebisty słup betonowy który nie wytrzymał 60kg
Po co w ogóle tak skakać? Za coś produktywnego się wziął
konto usunięte
2020-02-26, 12:46
Corradolicious napisał/a:
Po co w ogóle tak skakać? Za coś produktywnego się wziął
powiedział inwalida umysłowy
konto usunięte
2020-02-26, 14:47
Pierwsza moja myśl była taka że debil zniszczył coś co było przez wiele lat częścią miasta i porównywałem to do zniszczenia jakiegoś pomnika, a potem stwierdziłem że taki gówniany murek i tak prędzej czy później zostałby zrujnowany przez innego człowieka, albo bardzo silny wiatr, więc nie ma co się spinać o jakiś tam murek.
z czego to było zrobione? o te słupki mi chodzi, beton tylko z śladowymi ilościami cementu? I półtora centymetrowa zaprawa, co nie wiąże dobrze ze sobą cegieł.
Chyba wiem kto to wykonał. Może nie najtajniej, ale jako tako.