📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Jakby się tak nie gapił w telefon to by uciekł. Inni już wcześniej widzieli co się dzieje. Mam nadzieję, że ostatni TikTok którego przescrolował był tego warty.
Przecież przeżył wyszedł z tego bez szwanku kita tam pod koniec filmiku
Na miejscu tego chłopa co ledwo zbiegł, to bym usiadł na tym ramieniu okrakiem i zaczął konia walić z radości

Anonimowyja napisał/a:
Jakby się tak nie gapił w telefon to by uciekł. Inni już wcześniej widzieli co się dzieje. Mam nadzieję, że ostatni TikTok którego przescrolował był tego warty.
No przeciez uciekl

Lipiniorz25 napisał/a:
No przeciez uciekl
Nie napisałem, że zginął, choć niewiele brakowało.
Love_is_Love napisał/a:
Na miejscu tego chłopa co ledwo zbiegł, to bym usiadł na tym ramieniu okrakiem i zaczął konia walić z radości
Fajnie rozładowujesz stres. Tak totalnie zwierzęco, ale to tak pierwotnie jak by ewolucja zatrzymała się parę mln lat temu
Anonimowyja napisał/a:
Jakby się tak nie gapił w telefon to by uciekł
*Jakby się tak nie gapił w telefon to by uciekł*
Zapominasz co piszesz

hanks123 napisał/a:
Przecież przeżył wyszedł z tego bez szwanku kita tam pod koniec filmiku
Dokładnie i wychodzi na to, że miał bardzo taktyczną miejscówkę, bo był praktycznie niezniszczalny
Traba napisał/a:
Fajnie rozładowujesz stres. Tak totalnie zwierzęco, ale to tak pierwotnie jak by ewolucja zatrzymała się parę mln lat temu
Dokładnie
Gdyby Wam się zdarzyło coś takiego, największe szanse przeżycia miał tam, gdzie stał. Powinien przycisnąć się do ściany i kucnąć. Ta rura czy co to tam jest, utworzyłaby tzw. trójkąt życia - co widzimy na filmie. Nie, że jestem taki mądry. Czytałem w LA na ulotce, co robić w przypadku trzęsienia ziemi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie