👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nas podobnie sebixy i jesiki malują na murach HWDP to też lewaki?
bo nazywają się nawzajem patriotami
r061071 napisał/a:
Nasi to zwyczajna patola, tamci to lewacka patola
r061071 napisał/a:
W Portland rządzą anarchiści z Antify.
edmund napisał/a:
i takiego można wpuścic do Polski
Ale po co ?????
Chciałbym widzieć miny "rodziców" gdy te ich gówniaki zostaną zgw🤬cone i zamordowane przez jakiegoś pedofila i czy dalej będą za tym żeby zlikwidować policję. J🤬 skrajne lewactwo umysłowe.
Jedni zachodni biali chca obrobic kapucyna wszystkim kolorowym, inni zachodni biali jeszcze chetniej obrobiliby kapucyna temu kolorowemu bo mowi "ich glosem".
Zadna z tych grup nie potrafi traktowac drugiego czlowieka jako po prostu czlowieka, bo zachodni biali zyja powierzchownoscia.
Zadna z tych grup nie potrafi traktowac drugiego czlowieka jako po prostu czlowieka, bo zachodni biali zyja powierzchownoscia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie