Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Korea po raz pierwszy od ponad 40 lat wprowadziła stan wojenny w dniu dzisiejszym.

Cytat:

Prezydent Korei Południowej Yoon Suk Yeol ogłosił stan wojenny w niezapowiedzianym przemówieniu telewizyjnym we wtorek późnym wieczorem, oskarżając główną partię opozycyjną w kraju o sympatyzowanie z Koreą Północną i działalność antypaństwową.

Yoon nie powiedział, jakie konkretne środki zostaną podjęte. Powołał się przy tym na wniosek opozycyjnej Partii Demokratycznej, która ma większość w parlamencie, o postawienie w stan oskarżenia prokuratorów i odrzucenie projektu budżetu państwa.

Yoon określił działania opozycji jako "wyraźne antypaństwowe zachowanie mające na celu podżeganie do buntu". Stwierdził ponadto, że akty te "sparaliżowały sprawy państwowe i zamieniły Zgromadzenie Narodowe w jaskinię przestępców".

Cytat:

Południowokoreańskie wojska powietrznodesantowe wyważają okna i wchodzą do Zgromadzenia Narodowego

Cytat:

Południowokoreańscy cywile fizycznie ścierają się z żołnierzami, którzy okupowali Zgromadzenie Narodowe

Cytat:

Lider opozucji Korei Południowej

Cytat:

Siły stanu wojennego, które wkroczyły do Zgromadzenia Narodowego Korei Południowej, zaczęły się wycofywać po ogłoszeniu przez zgromadzenie odwołania stanu wojennego

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 7 razy Zgłoś
Sramnakoranostrymkebsem 2024-12-03, 20:41 1
baronturbina napisał/a:

Fantastyczna wiadomość. Jak chcesz możesz dostojnego albo lezbowskiego poprosić o bliższe poznanie.

Nie wiem kto to. Wczoraj dopiero zauważyłem, że Halman ma bana... A no i wiem, że Velture nie ma nogi bo wp🤬lał cukier z młodych cipek na potęgę. Tyle wiem o Sadisticu
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-03, 20:45 7
Sramnakoranostrymkebsem napisał/a:

Ogólnie to żadnego z was nie kojarzę, rzadko czytam komentarze bo zazwyczaj jest to psie p🤬lenie albo o polityce albo wyzywanie się kto czyjej matki nie j🤬. Lecz tutaj, zainsteresował mnie temat.

Ja akurat nigdy nie piszę o czyichś rodzicach, bo to dno całkowite, a i politycznych wysrywów też jestem przeciwnikiem - pozwoliłem sobie to napisać, bo sprawa jest poważna. W 2019 gdy oglądaliśmy sobie tu fejkowe filmiki z Chin na których kitajscy biznesmeni w garniturach i z teczkami, padali na chodnikach w drodze do pracy i umierali (symulując padaczkę przy tym), wtedy nikt się nie spodziewał, że za chwilę u nas zabronią wchodzić do lasów. Ale teraz chyba nie ma ludzi którzy wyobrażają sobie, że po wprowadzeniu pełnoskalowego zamordyzmu, taki portal jak sadistic będzie miał szansę istnieć. Tu prawie pod każdym tematem znajdzie się wpis, za który na zachodzie idzie się siedzieć

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2024-12-03, 21:01 3
KremufkowyPotwor napisał/a:

Żaden stan wojenny, gość właśnie wprowadził w swoim kraju dyktaturę. To nie ma nic wspólnego z wojną, to zwykłe polityczne zagrywki, polecam poczytać sobie artykuły

Zdaje się, że i policja, i wojsko mają tę dyktaturę w swoich skośnych dupach
Zgłoś
Nazhir 2024-12-03, 21:07 1
kurna, to są jakieś p🤬ki, a nie żołnierze. Kobieta szarpie mu karabin, a ten się odwraca tyłkiem. Łukaszenko z kałaszem pokazał, jak się tłumi lud. Najpierw seria ostrzegawcza po głowach, a potem walimy w korpus. W 5 minut zapanowałby spokój.
Zgłoś
Okrutnik6 2024-12-03, 21:42 1
Już mi mignęło w necie, że po kilku godzinach ich prezydent ogłosił, że już dobrze, posłucha jednak narzekań rządu i odwoła stan wojenny. Także można się rozejść, koniec imprezy.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-03, 22:19
EinsZweiPolizei napisał/a:

Zdaje się, że i policja, i wojsko mają tę dyktaturę w swoich skośnych dupach

U nas nie do pomyślenia żeby te partyjne k🤬iszony sprzedajne z odznakami były po stronie ludzi a nie władz
Zgłoś
juderaus 2024-12-03, 22:22 3
Dostojny napisał/a:

Skoro temat związany z polityką, to sobie pozwolę; platformiarze już jakiś czas temu zorientowali się, że nie mają szans w wyborach prezydenckich i może być tak, że będą grać pod wprowadzenie stanu wojennego (lub innego wyjątkowego), bo w takim przypadku prezydentem zostaje marszałek sejmu - czyli c🤬lownia.

C🤬lownia będzie w tym czasie robił fakultety i kurs kierowania tłumem na Kolegium Amelinium.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-03, 22:47 2
Ciekawe, że te postępowe, tolerancyjne i kochające rządy demokratyczne tak ochoczo sięgają po środki typowe dla reżimów niedemokratycznych.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
sjp 2024-12-03, 22:51 3
Dostojny napisał/a:

Skoro temat związany z polityką, to sobie pozwolę; platformiarze już jakiś czas temu zorientowali się, że nie mają szans w wyborach prezydenckich i może być tak, że będą grać pod wprowadzenie stanu wojennego (lub innego wyjątkowego), bo w takim przypadku prezydentem zostaje marszałek sejmu - czyli c🤬lownia.

Pisowiec, to jest jednak zjeb zj🤬y. Kaczyński wystawiłby bałwana że śniegu i kazał głosować na niego, to pisowiec by zagłosował. Mentalność prostego kacapa.
Zgłoś
RoundUp94 2024-12-03, 22:58
sjp napisał/a:

Pisowiec, to jest jednak zjeb zj🤬y. Kaczyński wystawiłby bałwana że śniegu i kazał głosować na niego, to pisowiec by zagłosował. Mentalność prostego kacapa.

Bałwana. Kazali by im zagłosowac na gówno, to by zagłosowali.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-03, 23:25 3
sjp napisał/a:

Nie jestem pisowcem, nie ubliżaj.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-03, 23:30 5
baronturbina napisał/a:

Jak wy cyganie reagujecie na obecne rządy w Polsce? Ciekawi mnie twoje cygańskie „społeczeństwo”. Bo na Śląsku byliście mniejszością a teraz ukry wam zasiłki pozabierali. Stąd ta zawiść?

Och balon! Dupsko doszło już do formy po zabawach z ukrami na melinie?

[ Dodano 2024-12-03, 23:34 ]
baronturbina napisał/a:

Ty jesteś multikontem z śląskiego? Albo się ładujecie bo brzmisz jak tamten przychlast.
Jakich wydarzeń. Wyznaje zasadę że z gownem się nie bije bo zawsze się pobrudzę a tam oprócz gowna jest jeszcze cygan. Nawet w Indiach by tego nie wytrzymali.

Haha! Balon! Nasza ty dwubiegunowa maskotko ty i zasady. Jedyną zasadą jaką masz to udostępniać kakao za bimber ukrom.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
darek1234 2024-12-03, 23:51
Siriuz napisał/a:

Ciekawe, że te postępowe, tolerancyjne i kochające rządy demokratyczne tak ochoczo sięgają po środki typowe dla reżimów niedemokratycznych.

Dokładnie jak w twoim kacapSStanie, polski patrioto z koziej dupy
Zgłoś
Siriuz 2024-12-03, 23:56 2
darek1234 napisał/a:

Dokładnie jak w twoim kacapSStanie, polski patrioto z koziej dupy

Ty się dareczek odp🤬l od Polaków

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
darek1234 2024-12-03, 23:58 1
Siriuz napisał/a:

Ty się dareczek odp🤬l od Polaków

Synuś, wańka inaczej, taś ty kacap pełną gębą, a z Polakiem nie masz niczego wspólnego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie