👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie gimnastyk, ale narcyz.
Normalni ludzie nie nagrywają siebie. (bo po co?)
A jeśli im się zdarzy, to nie publikują. (bo po co?)
Nie tak dawno był tu podobny pedał - przed lustrem stał i się podziwiał, aż zemdlał z wrażenia, że tak rzekomo śliczny...

Nie tak dawno był tu podobny pedał - przed lustrem stał i się podziwiał, aż zemdlał z wrażenia, że tak rzekomo śliczny...

Ale dał rade, znósł to po męsku. Inna sprawa że faceci raczej nie nagrywają jak odp🤬lają gimnastykę na murku ale już c🤬j

SkoPio1 napisał/a:
Najwyraźniej masz mordę nie do nagrywania
SkoPio1 napisał/a:
np po to, żeby nagrać jakiś wyczyn, albo przeanalizować technikę, leniwy bydlaku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie