Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-10-24, 11:44
to już nawet duchowni yebią skrilexa?
Zgłoś
Darkstep 2013-10-24, 15:56 30
Coś mi się wydaje, że ktoś dopiero niedawno odkrył komiksy od ŻIŚ...

podpis użytkownika

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-24, 18:38 8
K🤬a, jest tyle zajebistych artystów od muzyki elektronicznych (The Prodigy, Fatboy Slim, Daft Punk, Massive Attack, The Chemical Brothers, Black Sun Empire, Noisia) a oni wszędzie wpieprzają na siłę Skrillexa...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-24, 18:46 5
Już nie wiem co jest bardziej zj🤬e... komiks czy autor tego komiksu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-24, 19:30 1
ja p🤬lę po c🤬j robić aż tak wyforsowane komiksy. można robić coś zabawnego i losowego na raz,ale nie na siłę. nie dość,że jest to absolutnie nieśmieszne to jeszcze źródło wyglądające w tym rogu niczym "kwejk" albo "gówno.pl" czyni to tak gimbiarskim,że chyba zaraz popłaczę się z żalu. oczywiście za chwilę zleci się tona fanów z najbliższej podstawówki/gimnazjum i zacznie nap🤬lać w swoim c🤬jowym slangu "heheh czo ty taki szalony weź sie tak nie spinaj ziomuś. hehe so troll jak na forczanie ))"
dlatego z góry napisałbym coś,co zakończyłoby się warnem.
Zgłoś
Elalex 2013-10-24, 19:38 10
Kuuurwa ! Kuuuuurwa! KUUUUURWA! KUUUUUUUUUUUUUUURWA! Gorące!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-24, 20:07
jakby na obrazku byl jakis metal do wszelkiej masci gimby milosnicy dj samplera, czy hwdp pialby z zachwytu, temat mialby 1000 piw
Zgłoś
Ciesin 2013-10-24, 20:33 1
theormore napisał/a:

K🤬a, jest tyle zajebistych artystów od muzyki elektronicznych (The Prodigy, Fatboy Slim, Daft Punk, Massive Attack, The Chemical Brothers, Black Sun Empire, Noisia) a oni wszędzie wpieprzają na siłę Skrillexa...

Naprawdę są tak zajebiści, że chciałbyś zobaczyć ich w komiksie, dupczonych przez biskupa?
To jest komiks prześmiewczy, więc jest w nim najbardziej mainstreamowy (czyt. popularny wśród niezainteresowanych) i jednocześnie najbardziej wyśmiewany producent.
Myśl czasem mózgiem, a nie bolącą dupą. Zajdziesz znacznie dalej.

Co do samego komiksu:
C🤬jowe, śmieszne na siłę. Albo po prostu kwestia gustu.
Zgłoś
contowsky 2013-10-24, 21:12
stare jak świat

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-24, 21:19
Ciesin napisał/a:

Naprawdę są tak zajebiści, że chciałbyś zobaczyć ich w komiksie, dupczonych przez biskupa?
To jest komiks prześmiewczy, więc jest w nim najbardziej mainstreamowy (czyt. popularny wśród niezainteresowanych) i jednocześnie najbardziej wyśmiewany producent.
Myśl czasem mózgiem, a nie bolącą dupą. Zajdziesz znacznie dalej.

Co do samego komiksu:
C🤬jowe, śmieszne na siłę. Albo po prostu kwestia gustu.

Każdy materiał o Skrillex'ie to hejt, prawie zawsze niskich lotów. Pytanie tylko, na ch*j? Czy nie rozsądniej byłoby zapomnieć o tym wybryku? Pisząc tamten post miałem na myśli to że można wyj🤬 tematy o dubstepowym gównie z sadistica i napisać o tym że np. BSE wyda za jakiś miesiąc remix album, a The Prodigy nową płytę. Noisia i Foreign Beggars utworzyli supergrupę I Am Legion i nagrali debiutancki album o tej samej nazwie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-25, 0:14
theormore napisał/a:

Każdy materiał o Skrillex'ie to hejt, prawie zawsze niskich lotów. Pytanie tylko, na ch*j? Czy nie rozsądniej byłoby zapomnieć o tym wybryku? Pisząc tamten post miałem na myśli to że można wyj🤬 tematy o dubstepowym gównie z sadistica i napisać o tym że np. BSE wyda za jakiś miesiąc remix album, a The Prodigy nową płytę. Noisia i Foreign Beggars utworzyli supergrupę I Am Legion i nagrali debiutancki album o tej samej nazwie.

Wyczuwam ból dupy, sadistic to nie forum muzyczne.
Zgłoś
Orissa 2013-10-25, 0:59
Ze Skrillexem jest przynajmniej jeszcze jeden komiks

Zgłoś