Z czasów kiedy wybieranie głosowe było, że tak powiem, ostatnim krzykiem technologii.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2011-10-21, 17:08
Ta reklama jest tak stara jak wybieranie głosowe w telefonach.
Konto usunięte
2011-10-21, 17:27
Piękna reklama. Przypomina, że kiedyś były takie telefony, które służyły do dzwonienia ;]
Konto usunięte
2011-10-21, 18:05
Ahhh czasy, kiedy szczytem zajebistości było włączenie opcji identyfikacji miejscowości w którym znajduje sie nadajnik aktualnie połączony z naszym telefonem. Gdzie puszczanie strzałki było wielkim ryzykiem, bo można było stracić 2,40zł....
Czasy w których internet był wolny od sp🤬olonych kaczych dziobów, bo żadna p🤬da nie miała możliwości posiadania telefonu z aparatem.... Sie k🤬a rozmarzyłem....
Konto usunięte
2011-10-21, 21:16
Tak, czasy 5 sekundówek w Erze i abonamentów za 36,60 bez pakietu minut...
to były czasy... Kruka spłaciłem, pamiętam to jakby wczoraj
dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że od ładnych kilku lat nie ma tej muzyczki philipsa nigdzie. brakuje mi jej
Konto usunięte
2011-10-22, 13:26
Stare czasy, reklame nagrywali w rozdzielczosci 250x400 pxl,
Konto usunięte
2011-10-22, 14:15
... czasy Ery a nie jakimś pizgającym po oczach różowymi neonami T-Mobile...
tak wtedy dinozaury chodziły po Ziemi, a telefony Nokii jeszcze się nadawały do dzwonienia, a nie noszenia do serwisu, kiedy aparat i jego ilość mega pikseli wisiała wszystkim kalafiorem - bo jak nazwa wskazuje telefon służył do telefonowania - a nie do wszystkiego innego
ale marudzicie, telefon służy do dzwonienia a nie do wszystkiego innego....
to pozamieniajcie wasze dotykowo-fejsbukowo c🤬j wie jakie telefony na stare nokie 3310 i skończcie p🤬lić...