📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy ktoś to wrzucając ma świadomość że jest to ustawione jak doniczka na oknie?
Napompowany debil bez kondycji, widać jak dyszy, pomachał chwilkę cepami i się zmęczył.
Tylko moim zdaniem obaj są słabi? No i jakoś nie lubię MMA, jak się bić to w stójce. Ja wiem, że parter jest dobry dla tych, którzy mają mniejsze gabaryty, jednak mimo wszystko zazwyczaj jest mega nudny i trochę daje pedalstwem takie turlanie się z innym chłopem po podłodze.
Wolę K-1 lub dobry Boks (zdaniem młodych jest nudny, ale tak to jest, jak się ogląda gówno boks z Fame MMA z zawodnikami za 10zł).
Wolę K-1 lub dobry Boks (zdaniem młodych jest nudny, ale tak to jest, jak się ogląda gówno boks z Fame MMA z zawodnikami za 10zł).
Przecież takie gierki to w co drugiej walce są. Jeszcze myślałem, że chociaż mu bardziej ryja obije, nos połamie albo szczęke.
woytasw napisał/a:
Nie no poważna akcja....
Hahaha złoto ! Piwo leci !
Ustawione.
Jeden przebrany za ciotę, drugi agresor. Leszcze stawiają na koksa, a ciota wygrywa...
Przecież to widać, że nawet się nie broni
Jeden przebrany za ciotę, drugi agresor. Leszcze stawiają na koksa, a ciota wygrywa...
Przecież to widać, że nawet się nie broni

Xevik20 napisał/a:
Tylko moim zdaniem obaj są słabi? No i jakoś nie lubię MMA, jak się bić to w stójce. Ja wiem, że parter jest dobry dla tych, którzy mają mniejsze gabaryty, jednak mimo wszystko zazwyczaj jest mega nudny i trochę daje pedalstwem takie turlanie się z innym chłopem po podłodze.
Jak pokazać jednym komentarzem, że gówno się wie o sportach walki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie