Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Stare dobre czasy
konto usunięte • 2013-05-25, 4:47
Dla starych wyjadaczy sadola... gimbaza nie skuma o co chodzi...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-25, 9:15 6
pamietam jak za mlodego ogladalem seriale z tymi lektorami
nawet bywaly westerny.
Zgłoś
agawt 2013-05-25, 14:04 5
Strażnik teksasu mi się przypomniał
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 14:05
Ach te czasy, kiedy się jeszcze telewizję oglądało...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 14:07 3
Uwielbiam głos Tomasza Knapika
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 14:09 46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 14:11
"Czytał Tomasz Knapik" to było piekne. Jak byłem taki mały, że już umiałem gadać, ale jeszcze nie wiedziałem co gadam, to gadałem Tomasz Klapik
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 14:14 21
Najlepszym lektorem był Lucjan Szołajski, ten jego charakterystyczny głos słyszało się w każdym filmie na kasecie vhs w latach 90'. Tutaj króciutka próbka

Z czynnie zawodowo lektorów chyba najbardziej lubię Łukomskiego

no i Walentowicza za to co stworzył w Chłopakach z baraków.
Zgłoś
kamil3303 2013-05-25, 14:15 1
Dla starych wyjadaczy sadola... gimbaza nie skuma o co chodzi...

no kur*a, znowu komentarz typu "Gimbie skroluj dalej". Wku*wia mnie to niesamowicie dlatego że, jeżeli już coś wrzucasz,a na dodatek dodajesz "gimby nie zrozumieją" to się wysil i wytłumacz tym "gimbusą" o co chodzi. Myślałem że komentarze tego typu się już skończyły. Jednak powoli zaczyna wracać.

Ps. jestem typowym skrolerem nic nie dodaje, nic nie komentuje no ale teraz ku*wa musiałem się udzielić.
Zgłoś
wolfisko 2013-05-25, 14:19 2
Niesamowitym jest to, że nie mam zielonego pojęcia o czym był tekst czytany przez lektorów
Słuchałem tylko "głosów".
Zgłoś
ravbr 2013-05-25, 14:26 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
paulinka25094 2013-05-25, 14:31
Zgłoś
habi 2013-05-25, 14:54
ale najgorszy to był chyba w Rambo
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-05-25, 14:57 4

Lucjan JEST najlepszy.
sadol.pl/magia-polskich-lektorow-vt129887.htm
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 15:27 6
Pamiętam jak się oglądało Benny Hilla i na końcu czytał Tomasz Knapik mistrzostwo.Dla mnie nieziemski głos ma też mniej znany Mirosław Utta w serii Stalker był kwintesencją zaje*istości.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem