👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ohh... moda na rasizm trwa. Idźcie dzieci, dalej plujcie jadem we wszystko co nie białe.

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Trollolo
powiedz czy ty czasem nie jesteś afropolakiem ?
Wystarczy wykazać się racjonalnym rozumem i nie wierzyć we wszystko co mówią sadolowi eksperci żeby zostać murzynem?
Jak niewiele mi brakuje.
Tak, tak, white power, biali rasa panów, murzyni są głupi.
Jak stawiacie ludzi w szeregu porównajcie jeszcze białych do żółtych, ciekawe kto wtedy zostanie w tyle?

uważajcie o co prosicie bo dla niektórych stare dobre czasy to zdjęcie powyżej... i nagle przestało być tak śmiesznie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie