To są "Stare dobre czasy"
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

No i bardzo dobrze wtedy było, wiedzieli że zwierzęta nie mogą się bawić na placu zabaw dla ludzi.

A teraz "Białe dziecko zostało postrzelone przez bandyte afroamerykańskiego pochodzenia, bo nie chciało dać grabek jego synowi"
Mogę się pośmiać z ciapatych, murzynów i innych gumopodobnych ale żarty, w których dzieci są głównymi bohaterami nie bawią mnie w ogóle. Dziecko to dziecko bez względu na kolor skóry, a to na kogo wyrośnie to już inna bajka.
@overgod nie cz🤬ch to cz🤬ch i jeden c🤬j czy dziecko czy dorosły można a nawet należy się tutaj z nich śmiać.

Ciekawe czy zdjęcie robił czarny czy biały, bo w końcu stoi po brudnej stronie barykady

Stare dobre czasy, opowiedz mi jeszcze jak się żyło w latach 50 w USA, i jak bardzo teraz przeszkadzają ci murzyni na polskich ulicach.
Cytat:
Mogę się pośmiać z ciapatych, murzynów i innych gumopodobnych ale żarty, w których dzieci są głównymi bohaterami nie bawią mnie w ogóle. Dziecko to dziecko bez względu na kolor skóry, a to na kogo wyrośnie to już inna bajka.
Oj łatwo o rozczulanie sie jak widać zdjęcie na którym dzieci chcace sie bawic. Ale zapewniam Cie że te małe czarne sk🤬ysyny sieją rozp🤬ol i zaraze wszędzie gdzie sie pojawią. Dziś chcą sie tylko bawić a jutro Twoje dzieci beda wracać bez butów do domu. To są zwierzęta które mają wpajane do głowy , aby okradać swoich białych panów. Niestety.

I piwo dali pewnie ci co murzyna widzieli tylko w internecie albo TV... J🤬 rasistów.

@ MajkelT
Do twojej wsi przyjeżdżają czarni, by kraść ci buty? Nie było petycji do wójta, by zapewnił sekjuriti?
Do twojej wsi przyjeżdżają czarni, by kraść ci buty? Nie było petycji do wójta, by zapewnił sekjuriti?