👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż dziwne że takie debile dożyły starości ...
- ale to USA, więc to może tez być para 35latków uzależnionych od cracku
- ale to USA, więc to może tez być para 35latków uzależnionych od cracku

I cyk parę baniek dla dziadków bo nie było zakazu wchodzenia z balkonikiem.
Swoją drogą stara dosyć szybko okrakiem wskoczyła na poręcz. Pamięć mięśniowa z młodości.
Swoją drogą stara dosyć szybko okrakiem wskoczyła na poręcz. Pamięć mięśniowa z młodości.
bercisko napisał/a:
I cyk parę baniek dla dziadków bo nie było zakazu wchodzenia z balkonikiem.
nawet moja żonka sie uśmiała z tej pamieci mięśniowej

Ale se p🤬dę starą przytarła. Już nie raz musiała tak wjeżdżać i zjeżdżać.
Poręcz do wymiany.
Poręcz do wymiany.
Już wiem czemu poręcze schodów ruchomych są brązowe - bo i tak by były.
hahaha dobre dobre szkoda że ich nie wciągnęło w te schody i nie zmieniło na paprykarz, ale zacne komentarze można poczytać
Babci się młode czasy przypomniały jak się po poręczach ślizgała...
W sumie ...... na górę wjechali... (emotka wykręconymi oczami w górę)
P.S{dlaczego z pozycji podstawowej komentowania, nie można odpalić wszystkich emotek, tylko trzeba przechodzić do danego tematu?}
W sumie ...... na górę wjechali... (emotka wykręconymi oczami w górę)
P.S{dlaczego z pozycji podstawowej komentowania, nie można odpalić wszystkich emotek, tylko trzeba przechodzić do danego tematu?}

Zarejestruj napisał/a:
nawet moja żonka sie uśmiała z tej pamieci mięśniowej
Pozdrów ją ode mnie, będzie wiedziała o kogo chodzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie