Zajebiste
Ale wiedząc ile czasu wymaga pokolorowanie KAŻDEJ klatki filmu można powiedzieć że to syzyfowa robota. Dla tych którzy kolorowali mega PIWO

podpis użytkownika
Nie jestem rasistą, rasizm jest przestępstwem a przestępstwa są dla czarnych.
Pokaż jeszcze, bo mnie się łezka kręci ze wzruszenia jak obejrzałem "Czterech pancernych i psa", "Stawkę większą niż życie" i inne filmy w tym kolorze i pomyślałem sobie: Kujwa, w Technikolorze to lepsze niż w mono

kacza75 napisał/a:
Dla tych którzy kolorowali mega PIWO
![]()
Jeden koleś to tylko zrobił

Ciekawie to wygląda, ale dla mnie te filmy tracą przez to specyficzny klimacik.

kazdej klatki po kolei raczej nie robil jak to wy myslicie.
pewnie uzyl jakiegos filtra ktory kolorowal czy cos w tym stylu a on tylko zaczal pierwsza brudna robote.
no i to na rynku jest juz w h🤬j dlugo... dopiero teraz sie o tym dowiedzieliscie ?
pewnie uzyl jakiegos filtra ktory kolorowal czy cos w tym stylu a on tylko zaczal pierwsza brudna robote.
no i to na rynku jest juz w h🤬j dlugo... dopiero teraz sie o tym dowiedzieliscie ?
Oj Czterech pancernych i psa w kolorze to z chęcią bym oglądnął
Przecie jakiś czas temu na Polsacie chyba puszczali Czterech pancernych w kolorze.
straatveger napisał/a:
Gość z końca wygląda jak młody malanowski

straatveger napisał/a:
Gość z końca wygląda jak młody malanowski
Po pierwsze nie Malanowski a Cieślak a po drugie nie siedź tyle przed TV i nie p🤬l głupot przez to. A po trzecie Cieślak grał w "07 zgłoś się" a nie w "Stawce większej niż życie", gdzie główna role grał Stanisław Mikulski.
to się nazywa dać nowe życie starym filmom

podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć

Zrobili "jak rozpętałem IIwś" w kolorze kilka lat temo, to dlaczego nie zrobia 4 pancernych?