Po c🤬j to tu wrzuciłeś? Jesteś jakiś pro milicja czy co bo nie rozumiem na c🤬j tu to? Chciałeś coś przekazać tym filmikiem? Proszę odpowiedz mi bo chciałbym poznać czym się kierowałeś wrzucając to tu.
Nie podoba się to nie oglądaj albo włącz TV gdzie reklamowy rynsztok płynie szerokim strumieniem.
sadistic.pl/uzytkownik/jajkob,370380
Tematów 0, postawionych piw bardzo mało i jeszcze innych dołuje aby odebrać im chęć dodawania nowych tematów .
Sadol i szkodnik na 100%
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Po c🤬j to tu wrzuciłeś? Jesteś jakiś pro milicja czy co bo nie rozumiem na c🤬j tu to? Chciałeś coś przekazać tym filmikiem? Proszę odpowiedz mi bo chciałbym poznać czym się kierowałeś wrzucając to tu.
dla mnie bomba. Stare dobre czasy się przypomniały

Oho. Po nadreakwtywności widzę, że obudził się w Tobie ortalionowny bojownik. Pochwal się co żeś nawywijał i czym Ci tak podpali?

Co do filmiku - Marcin twardo negocjował, ale żądanie "niezawijania" na SOR ani na wyczeźwiauke uważam za mocno wygórowane

A piwo postawię za tą wrzutkę, żeby Cię dupa zapiekła.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentPo c🤬j to tu wrzuciłeś? Jesteś jakiś pro milicja czy co bo nie rozumiem na c🤬j tu to? Chciałeś coś przekazać tym filmikiem? Proszę odpowiedz mi bo chciałbym poznać czym się kierowałeś wrzucając to tu.
P🤬lisz Sebastian. Swoją drogą pies ma ze 25 lat max a jest k🤬a poważniejszy niż dzisiejsi 35-40 latkowie. Kiedyś pies był psem ale miał zasady, teraz to zwykłę rury bez honoru. Rzucasz kij i biegnie z klapkami na oczach.