👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

o co tam poszło?
" Jak cię zabiję to już nie wstaniesz" , czyli umrzesz i będziesz miał nauczkę
" Jak cię zabiję to już nie wstaniesz" , czyli umrzesz i będziesz miał nauczkę
Mogę powiedzieć tyle, że Kluczewo, którego nazwa przewija się w filmiku, jest oddalona od reszty zabudowy miasta o dobre 200 metrów i nie ma najlepszej opinii, mogło więc pójść o cokolwiek.

Ja powiem tak:
Stargard Szczeciński schodzi na psy i to dużo szybciej, niż jakakolwiek inna miejscowość w Polsce.
Dlaczego?
Zrozumiecie, kiedy stamtąd wyjedziecie do innych miast (jak ja kilka lat temu).
Pozdrawiam stargardzian, którzy jeszcze mają siłę i ochotę tam żyć.
Stargard Szczeciński schodzi na psy i to dużo szybciej, niż jakakolwiek inna miejscowość w Polsce.
Dlaczego?
Zrozumiecie, kiedy stamtąd wyjedziecie do innych miast (jak ja kilka lat temu).
Pozdrawiam stargardzian, którzy jeszcze mają siłę i ochotę tam żyć.

@up Stargard to jedno z najnędzniejszych miast jakie miałem okazję odwiedzić. Śmierdzi, jest pełno menelstwa, a ludzie są naprawdę dziwni.
Mamy 5 Biedronek już! Czy to o czymś nie świadczy? *rozkłada ręce*

Dla zainteresowanych dodam ciekawostke, że dalej, w kierunku przeciwnym do centrum, znajduje się całkiem ciekawe poradzieckie lotnisko, od którego nazwano kolejne osiedle, uwaga - "Lotnisko" - bardzo twórcze. Samo Kluczewo słynie z bycia miejscem ostatniego zamieszkania wielu staruszkow i weteranów, oraz największej cukierniczki w Europie bodajże. Sam Stargard to "Gwiazdozbior Gotyku", można pozwiedzac - Starówka aż kilkanaście ulic i uliczek! No i mamy zespół piłki nożnej, a koszykarska w latach 96/97 była wicemistrzem Polski. Nie mozna zapomnieć o basenie miejskim, który był zapleczem Olimpiady. W 1936. W Berlinie... Ot, piękne miasto...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie