Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krupnykowsky 2013-09-26, 22:53
Zero piwek i główna, też tak chcę
Zgłoś
zjerycha 2013-09-26, 22:55 38
up to sypnij na tacę
Zgłoś
Ratilt 2013-09-26, 23:12 25
Nareszcie! Scifun dostał partnerstwo!

W końcu będę mógł zablokować to gówno i więcej tego nie widzieć na sadisticu

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Proximate 2013-09-26, 23:19 4
Wkuwria mnie ten zjeb, ale nie przez filmiki, które wrzuca tylko przez te zj🤬ą mordę, co filmik to jakieś sp🤬olone miny, k🤬a żal mi pacana..
Zgłoś
KMD 2013-09-26, 23:26 1
ej, czujecie co by k🤬a było, gdyby wynalazł wtedy silnik parowy? Religia jeszcze go nie tłumiła, jedyna wada tamtych czasów to słaba komunikacja...

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
E................a 2013-09-26, 23:28
Oglądam i myślę.. Wiem! Wiem już do kogo on jest podobny.. do Kazia! do tego Kazia,co na brzydotę p🤬lnął! A tak serio,to nie mogę na typa patrzeć.. na Kazia też w sumie..
Zgłoś
K................b 2013-09-26, 23:36 11
Zazdrościcie mu tego parowozu siurki czy co?! Ogarnijcie się.
Zgłoś
E................a 2013-09-26, 23:42
to jest k🤬a puszka po coli typie,nie parowóz
Zgłoś
K................b 2013-09-27, 0:01
@up
Każdy może się pomylić! Trochę tolerancji StaroEweliny.
Zgłoś
r................k 2013-09-27, 1:39 1
dalem suba przy pierwszym filmiku bo wiedzialem ze ten kanal bedzie mial przyszlosc lecz teraz czeka go unsub , to samo co brat co raz nudniejsze pomysly , tak jak odcinki astro rozdupcaly mi glowe tak teraz ogladam o 5 faktow o wodzie albo puszka z dziurkami , nie wiem jak wy ale to mialem juz na fizyce i bylo tak samo nudne jak to
Zgłoś
p................5 2013-09-27, 1:45 1
rozyk napisał/a:

dalem suba przy pierwszym filmiku bo wiedzialem ze ten kanal bedzie mial przyszlosc lecz teraz czeka go unsub , to samo co brat co raz nudniejsze pomysly , tak jak odcinki astro rozdupcaly mi glowe tak teraz ogladam o 5 faktow o wodzie albo puszka z dziurkami , nie wiem jak wy ale to mialem juz na fizyce i bylo tak samo nudne jak to

Ja najbardziej jarałem sie SciFunem jak prowadził bloga. Kilka artykułów pozwoliło mi spojrzeć na świat z troszeczkę innej perspektywy.[/list]
Zgłoś
r................k 2013-09-27, 3:58
@up po seri astro tez tam zagladnolem i to prawda , bylo tam naprawde sporo fajnycg artykulow , jak np a roznych planatech po za ukladem slonecznym , a teraz strojenie jakis min po 5 razy (moment jazdy autka lego) jedzie?no jedzie i tyle to nie jakies miny pedalskie , no ja cie p🤬le wlasnie dlatego zalozylem adblocka bo popieram dzialanosc na YT jezeli ktos ma pomysl ale nie popieram sie zmieniania koncepcji , wiekszy hajs, wiecej ludzi , wiesze gowno i MAM NADZIEJE ZE SCIFUN TO PRZECZYTA I SIE W PORE OGARNIE w przeciwienstwie do brata
Zgłoś
Lechu66 2013-09-27, 9:14 1
@rozyk
Obaj się nie ogarną... szał kasy. Poza tym rodzinka, razem kombinują i efektem tego widać właśnie co prezentują na filmach. Mnie się jedynie podoba jak na razie to Tube Raiders od nich.
Zgłoś
Loq14 2013-09-27, 16:56 1
Jak mnie wk🤬ia ten pseudonaukowiec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie